Christmas Special CardChallenge 2008

Jehkottaren Joulun Special-haaste on seuraava (suora lainaus):


Tampereen yliopistollisen sairaalan vastasyntyneiden teho- ja tarkkailuosastolla hoidetaan vuosittain yli tuhat vauvaa. Osa näistä pienokaisista viettää osastolla useita kuukausia kasvaen ja vahvistuen ennen kotiin pääsyä. Osastolla on tapana muistaa vauvoja "syntymäpäivinä", joita osastolla vietetään kuukauden välein. Tämänkertaisena haasteena olisikin tehdä kortti vauvalle. Enkeliaiheita tulisi välttää, koska tällaisella osastolla enkeleillä on valitettavasti hyvin erilainen merkitys. Vaikka kuinka toivomme suojelusenkeleitä jokaisen keskoskaapin ja vauvankopan viereen, poistuu osa pikkuisista oikeiksi enkeleiksi.

Lisähaaste: Halutessasi voit lähettää kortin suoraan osastolle, jolloin joku pikkuisista saa sen syntymäpäivänään. Korttinsa osastolle lähettäneiden kesken arvotaan pieni yllätyspalkinto. Laitathan kortin mukana yhteystietosi erillisellä lapulla niin palkinto voidaan lähettää voittajalle. Yllätyspalkinto arvotaan 9.1.2009. Tämän jälkeenkin kortteja voi vielä osastolle lähettää, mutta ne eivät osallistu yllätyspalkinnon arvontaan.

Kortit voi lähettää osoitteella:
Paula Majuri
TAYS, VTO/L05
PL 2000
33521 TampereHieno haaste. Tässä minun korttini, jotka lähetän heti maanantaina Tampereelle. Näitä kortteja oli mukava tehdä vaikka minua vaivaakin edelleenkin materiaalipula.

Yritin tänään pariinkin askarteluliikkeeseen, mutta valitettavasti kaikki pitävät ovensa kiinni välipäivinä. No onneksi internetistä voi tilata kaikkea tarpeellista. Minullakin on muutama tilaus sisällä, mutta ei niistä vielä tähän hätään ole apua. Ja varmaan huomaan vielä pitkään, että taas puuttuu jotain. No mielikuvitus kehittyy, kun pitää soveltaa sitä mitä kotoa löytyy...

Kaikki kuvat väritin kuivapastellikynillä öljyä ja pumpulipuikkoa apuna käyttäen. Omistan yhden stumpinkin, mutta en ole päässyt sen kanssa vielä sinuiksi - ja tuskin pääsenkään, koska olen pumpulipuikon hyväksi havainnut.EDIT: Leimaisimet on ostettu Englannista ja ovat Funstampsin

15 kommenttia

Paula kirjoitti...

Ei uskoisi, että materiaalipula vaivaa sillä ihania kortteja olet saanut tehtyä. Kauniisti osaat värittää. Kiitos osallistumisesta!

Merja kirjoitti...

Kauniita kortteja olet tehnyt!!

Maaret kirjoitti...

Wautzi, wau oot käyttänyt näihin kortteihin noita sun ihka uusia leimasimia:) Ihanat kortit saa niillä aikaiseksi! Molemmat kortit todella raikkaat ja "hyväntuuliset", saajat ilahtuvat varmasti!

AN kirjoitti...

Aivan ihania kortteja,varmasti tuo iloa ja lohtua saajilleen! Mahtavia leimasimia!

maiju kirjoitti...

Voi kun sait ihania kortteja noilla sun uusilla leimasimilla... Teet kyllä hienoa jälkeä :)

sari kirjoitti...

miten ihania kortteja olet tehnyt!! =)

Tuula kirjoitti...

Kauniita kortteja! :)

anninaa kirjoitti...

Todella ihania kortteja!

Kirsikka kirjoitti...

Voih! Aivan ihania kortteja. Kenenkäs valmistamia ovat nuo leimasimet, jos vain saa olla utelias?

Karita kirjoitti...

Kylläpä on niin syötävän lutuiset nallet :) ihania kortteja olet tehnyt. Ja niissä on iloinen tunnelma, joita näiden korttien saajat nimenomaan tarvitsevat. Upeaa :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

noi leimakuvat ovat tosi makeita! ja olet tehny niistä ihania kortteja tykkään!

mehukattinen kirjoitti...

kiitos paljon. sulla on niin ihania kortteja :D

mehukattinen kirjoitti...

nii toi äskeinen oli mehukattisen sivuilta kattinen.vuodatus.net.

mahtavaa uutta vuotta!

p.s. lisään sutkin mun listalle!

heli kirjoitti...

Kauniit kortit olet tehnyt.

heli kirjoitti...

Äskeinen kommentti siis Heli Materolta, en osaa oikein vielä käyttää tuota google tiliä...

Back to Top