Christmas Special CardChallenge 2008

Jehkottaren Joulun Special-haaste on seuraava (suora lainaus):


Tampereen yliopistollisen sairaalan vastasyntyneiden teho- ja tarkkailuosastolla hoidetaan vuosittain yli tuhat vauvaa. Osa näistä pienokaisista viettää osastolla useita kuukausia kasvaen ja vahvistuen ennen kotiin pääsyä. Osastolla on tapana muistaa vauvoja "syntymäpäivinä", joita osastolla vietetään kuukauden välein. Tämänkertaisena haasteena olisikin tehdä kortti vauvalle. Enkeliaiheita tulisi välttää, koska tällaisella osastolla enkeleillä on valitettavasti hyvin erilainen merkitys. Vaikka kuinka toivomme suojelusenkeleitä jokaisen keskoskaapin ja vauvankopan viereen, poistuu osa pikkuisista oikeiksi enkeleiksi.

Lisähaaste: Halutessasi voit lähettää kortin suoraan osastolle, jolloin joku pikkuisista saa sen syntymäpäivänään. Korttinsa osastolle lähettäneiden kesken arvotaan pieni yllätyspalkinto. Laitathan kortin mukana yhteystietosi erillisellä lapulla niin palkinto voidaan lähettää voittajalle. Yllätyspalkinto arvotaan 9.1.2009. Tämän jälkeenkin kortteja voi vielä osastolle lähettää, mutta ne eivät osallistu yllätyspalkinnon arvontaan.

Kortit voi lähettää osoitteella:
Paula Majuri
TAYS, VTO/L05
PL 2000
33521 TampereHieno haaste. Tässä minun korttini, jotka lähetän heti maanantaina Tampereelle. Näitä kortteja oli mukava tehdä vaikka minua vaivaakin edelleenkin materiaalipula.

Yritin tänään pariinkin askarteluliikkeeseen, mutta valitettavasti kaikki pitävät ovensa kiinni välipäivinä. No onneksi internetistä voi tilata kaikkea tarpeellista. Minullakin on muutama tilaus sisällä, mutta ei niistä vielä tähän hätään ole apua. Ja varmaan huomaan vielä pitkään, että taas puuttuu jotain. No mielikuvitus kehittyy, kun pitää soveltaa sitä mitä kotoa löytyy...

Kaikki kuvat väritin kuivapastellikynillä öljyä ja pumpulipuikkoa apuna käyttäen. Omistan yhden stumpinkin, mutta en ole päässyt sen kanssa vielä sinuiksi - ja tuskin pääsenkään, koska olen pumpulipuikon hyväksi havainnut.EDIT: Leimaisimet on ostettu Englannista ja ovat Funstampsin
Back to Top