Kynttilöitä


Miijja oli antanut hyvät ohjeet kynttilän koristeluun. Ryhdyin tänään töiden jälkeen tuumasta toimeen. Kaikki sujui muuten hyvin, mutta käytössäni ollut kuumailmapuhallin on turhan tehokas tähän käyttöön ja osa kynttilöistä suli vähän liikaakin ja pinta jäi rumaksi. Pitänee hankkia vähän vähemmän tehokas askarteluun tarkoitettu laite.

Penny Blackin Christmas Critters ja Holly Day Critter settien tarrat ovat juuri sopivan pieniä tähänkin puuhasteluun. Värittäminen on yllättävän hankalaa ohuella paperilla. Väritin pohjat Promarkereilla ja lisäsin päälle kuivapastellikynää. Lopputulos on nähtävissä - voisi olla parempikin.

3 kommenttia

tuulis kirjoitti...

Kivan näköisähän nuo ovat.

Miijja kirjoitti...

Aivan ihania!! Itseäni harmittaa kun ei ole ollut aikaa tehdä kynttilöitä enemmän, niitä on tosi kiva viedä tuliaisiksi :)
Muuten...jos sinulla on supertehokas kuumailmapuhallin, oletko kokeillut laittaa leimakuvan päälle leivinpaperia? Se auttaa vähän asiaa :)

Oikein rauhaisaa joulunaikaa!!

Aija kirjoitti...

Wow miten upeita kynntilöitä, leimakuvat ovat upean värikkäitä. Minun kokeiluni jäi aika pieniin tällä rintamalla :) Ehkä jonkin toisen aiheen tiimoilta sitten...

Back to Top