Päivän ohjelmassa salibandyä

Pojilla oli tänään kotiturnaus. Paikalla piti olla jo ennen yhdeksää ja viimein peli päättyi viiden jälkeen. Sitten piti vielä laittaa paikat kuntoon pelien jälkeen.

Olin aamulla ensin apuna buffetissa ja sitten lähdin kameralla (surkealla sellaisella) varustettuna seuraamaan poikien ensimmäistä peliä. Valitettavasti hävisimme pelin.

Olisi varmaan pitänyt pyytää joulupukilta uutta kameraa. Välillä kuvat ovat sumuisia toisinaan taas näyttö vilkkuu uhkaavasti. Kaippa kamerani hajoaa jossain vaiheessa. Kauppiksella on parkettilattia ja kaikista kuvista tahtoo siellä sen vuoksi tulla todella keltaisia. No kuvanlaatu ei onneksi ole pääasia.

Pikaisen ruokailun jälkeen palasimme taas seuraamaan pelejä. Toinen pelimme alkoi kello neljältä. Siinä pallo liikkui hienosti ja pojat pelasivat hyvin - palkinnoksi ansaittu voitto.

Kotona päivitin taas joukkueen kotisivuja - se on vieläkin vähän kesken. Pitää odottaa, että valmentaja ehtii omasta jääharrastuksestaan kotiin ja saamme vielä poikien pistepörssin kuntoon. Sitähän kaikki kuitenkin odottavat.

2 kommenttia

Taru / Jehkotar kirjoitti...

Hei! Kiitos kommentista. Wau, löysin uuden Raumalaisen askartelijan - mukaan messiin vaan. Tunnetaanko me muuten muutenkin?? Itse kun olen niin huono tunnistamaan näistä henkilöitä! Joku kerta kun naisten kanssa leimailaan, niin pistän viestiä - tule mukaan :D

Taru / Jehkotar kirjoitti...

niin linkitän sinut sivuilleni :D

Back to Top