Leimailutaivas haaste nro 6

Tällä kertaa haasteena oli käyttää Spotlight-tekniikkaa johon Maiju on tehnyt hyvät ohjeet. Kiitos! Minusta on hienoa että Leimailutaivaan haasteissa oppii joka viikko uusia tekniikoita - sellaisia joista en ole koskaan kuullutkaan. Tätäkin tekniikkaa käyttänen joskus uudelleen.

Tätäkin korttia oli kiva tehdä. Korttipohja on taas kerran Sokoksesta ostettua kartonkia. Skräppipaperi on Mihannasta. Puusydän Taitotaivaasta Raumalta ja metallisydän Taitopuoti Paperinauhasta. Leimakuva on Wiff of Joyn Melinda blowing kisses. Väritin kuvan vaihteeksi Inktense kynillä.

Kortti osallistuu seuraaviin haasteisiin

* Leimailutaivas haaste nro 6
* Leimat korteiksi #11
* Kortti päivässä

Kortti 17

8 kommenttia

Tarja kirjoitti...

Ai että on kaunis kortti :) Pitää itse tsempata mukaan haasteisiin, näissä tosiaan oppii hyviä tekniikoita.

Leenamummi kirjoitti...

Ihanan ihanan ihana! Hienosti olet käyttänyt tuota tekniikkaa.

Maaret kirjoitti...

Tässä hyvä esimerkki täydellisestä spotligt tekniikasta; Nyt onkin vaikea keksia mitään uusia adjektiiveja, tarkoitukseni olisi ollut kuitenkin kirjoittaa jotain ihania "ylistyssanoja", kortti on huippuhieno, mä tykkään tosi paljon!

Sirpaliina kirjoitti...

Aivan ihana.

Taava kirjoitti...

Korttisi on upea, kiitos osallistumisesta. Ennen mulla olikin vaikeuksia saada kommentteja täällä näkyviin, joten hyvä, kun olet muuttanut asetuksia. En siis tahallaan ole jättänyt sinua väliin.

Aija kirjoitti...

Ihana kaunokainen, tuo sydän on niin valtavan kaunis!

maiju kirjoitti...

Voi kun söpö kortti. Olen tämän tekniikan jo unohtanut ja myös monen muunkin. Pitäisiköhän alkaa elvyttämään näitä tekniikoita taas itselleenkin :)

Eleonora kirjoitti...

Onpas kiva idea tuollainen pitkulainen kortti! Ihana ja tuo tekniikka toimii tässä hyvin:)

Back to Top