Minut on HAASTETTU!

Karita heitti minulle haasteen ja pitihän siihen tarttua eli:

1. Link to the person who tagged you.
2. Post the rules on your blog.
3. Write six random things about yourself.
4. Tag six people at the end of your post and link to them.
5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.
6. Let the tagger know when your entry is up

Ja tässä jotain minusta:
  1. Luen paljon. (Tosin kortteihin hurahtamiseni on vähän haitannut tätä harrastusta - ja kaikkia muitakin) Nytkin yöpöydälläni on odottamassa kuusi kirjaa: J.D. Robb - Kuoleman riitit, Nora Roberts - Enkelten putous, Robin Cook - Romahdus, Paulo Coeltho - Brida, Diana Gabaldon - Lordi John ja Hannu Väisänen - Toiset kengät. Jos ja kun kirja on hyvä saatan lukea sitä pikkutunneille, kunhan saan sen loppuun. Se sitten kostautuu seuraavana päivänä kun töissä väsyttää. Oikeastaan ei ole väliä mitä luen. Olen muistaakseni jättänyt yhden kirjan joskus kesken.
  2. Tietokoneet - niiden kanssa onneksi pärjään. Olen joskus opiskellut pari vuotta tietotekniikkaa työn ohessa. Mutta koska siitä on jo aikaa, pitäisi taas mennä jollekkin kurssille päivittämään tietojani. Vista - siitä en tiedä yhtään mitään. Voipi olla että seuraavassa koneessani onkin joku muu käyttöjärjestelmä. Ihan vain kiinnostuksen vuoksi... se jää nähtäväksi. Ylläpidän SalBa C-93:n kotisivuja. Se on minulle mieluista tekemistä.
  3. Haaveilen kissan pennusta! En kuitenkaan uskalla hankkia sitä, koska toinen lapsistani on muutenkin allerginen. Mitäs sitten jos hän allergisoituisi kissallekin? Siitä olisi kamala luopua! Eli toistaiseksi vain haaveilen kissasta...
  4. Kun jotain tehdään niin tehdään sitten kunnolla. Ja kaikkien pitää siivota omat jälkensä. Tavaroiden pitää olla järjestyksessä ja paikoillaan! Samalla kun teen jotain, siivoan koko ajan. Minusta on tullut "vanhemmiten" niuhompi ja niuhompi tämän asian suhteen. Vihaan toisten JÄLKIEN SIIVOAMISTA!!!!
  5. Työurallani olen ollut: jäätelönmyyjä, kioskimyyjä jäähallissa, virkailijana vakuutusyhtiössä, jokapaikan luutana ruokakaupassa (onneksi en kala- ja lihaosastolla). Aloitin kassalla ja lopetin toimistotöihin - kaupassa onnistuin viettämään 15 vuotta! Viimeiset kolme ja puoli vuotta olen ollut toimistosihteerinä katsastuskonttorilla (EDIT: K1-Katsastajat Rauma). Ja yllätys yllätys: Pidän työstäni aivan VALTAVASTI! Eli jos ei pois potkita, en aio lähteä kulumallakaan :)
  6. Olen elänyt onnellisessa parisuhteessa ensi vappuna jo 20 vuotta! Niistä olemme olleet naimisissa 17 vuotta. Kiitos ihanalle, kärsivälliselle ja ymmärtävälle miehelleni että hän jaksaa minun "oikkujani".
Tämän haasteen laitan eteenpäin seuraaville henkilöille:
Tarja, Taru, Tuulis, Paula, Tiina ja Maiju

Back to Top