Hyvää laskiaistiistaita!

Olen jo toista päivää vapaalla pitkän työputken jälkeen. Nyt ei ole oikein syntynyt oikein mitään. Siksi päätinkin lähteä välillä kaupungille. Ruskea korttikartonki oli taas kerran loppu. Kumma juttu...

Leimakuva on leimattu Tarun leimasimella. Taitaa olla Whipper Snapper Desingin. Väritin kuvan kuivapastelleilla jo aamulla ja kiinnitin jopa taustapaperin korttiin. Mutta siihen se sitten jäikin. Aloin miettiä että jääkö tämän päivän ainoaksi saavutukseksi kattilallinen hernekeittoa.

NO, kiitos Sarille ja Pialle. Seuranne oli inspiroivaa. Kun tulin kotiin piti tämä kortti saada nopeasti valmiiksi. Kortin kulmassa on ihka ensimmäinen ei retrokukkani. Olisiko ollut Pentaloo. En muista ja kääre jäi tietysti Taitotaivaaseen. Myös kirjaimet ovat Taitotaivaasta. Varmaankin koruaskarteluun tms. tarkoitettu. Mutta minä näppärästi leikkasin sivuleikkurilla lenkit pois. Ja kas kummaa kortti on valmis! YES! Vähän pelkistetty, mutta pidän siitä tälläisenä.

Tämä kortti osallistuu seuraaviin haasteisiin

* Kortti päivässä

Kortti 50

4 kommenttia

AN kirjoitti...

Kiva kortti ja nuo kirjaimet tosi ihanat!

tuulis kirjoitti...

kivalta näyttää :D

Maaret kirjoitti...

Kiva kortti ja IHQ noi kirjaimet:)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

nämä sinun kortit näyttää hyviltä kun ovat just tollasia pelkistettyjä kun teen kortin siitä muka aina puuttuu jotain! mut näistä sinun korteista ei puutu mitään vaan ovat kauniita tälläisinä!

Back to Top