Viikonlopun viides kortti!

Olenpa ollut tehokas. Viikonloppu on mennyt ulkoillessa ja kortteja tehdessä. Aloitin eilisen päivän Taitotaivaasta korttimateriaaleja hankkien.

Taitotaivas on Raumalalla sijaitseva askartelutarvikeliike, joka on avannut nettikaupan. Sieltä saa mm. Tilda sarjan tuotteita, merinovillaa, skräppipapereita, atc-korttimateriaaleja sekä Euro mini's nukkekotitavaroita. Eli nyt myös muilla kun meillä Raumalaisilla on mahdollisuus päästä käyttämään Taitotaivaan palveluita.

Tämä kortti on tarkoitettu onnittelukortiksi nelikymppiselle miehelle, joka pelaa ikämiesjääkiekkoa. Leimakuva on Rauman blogitapaamisesta. Kiitos taas leimasimen omistajalle! Leimasin taitaa olla Anthony & Burt leimoja ja sopi hyvin tähän tarkoitukseen. Kuva on väritetty ensin Pro Markereilla ja siihen päälle lisäsin vielä vähän kuivapastelleja. Taustapaperi on blogipalkinnosta. Haaraniitin Taitopuoti Paperinauhasta ja Korttikartonki Taitotaivaasta. Kortti on yksinkertainen, mutta tuskin miehet kovin runsasta korttia arvostaisivatkaan.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Minulla on vielä alkuviikko vapaata ja tarkoituksena on jossain vaiheesssa käydä Korttipuoti Tiinan haasteen kimppuun. Siinä riittääkin varmasti väännettävää.

Tämä kortti osallistuu seuraaviin haasteisiin (pahoittelen kuvan laatua, mutta parempaa en saanut tähän hätään aikaiseksi.)

* Kortti päivässä

Kortti 49
Back to Top