Kun iloitsee pienistä asioista, voi iloita usein

Yllätys yllätys olen taas tehnyt kortin "lempivärilläni": liilaa ja kaiken lisäksi vielä paljon liilaa.

Korttipohja on lainattu kaverilta, kiitos Pihku! Minullahan ei tällaisia ollut, mutta kohta on. Tilasin oman satsin. Leimakuva on Penny Blackin Tulip Jungle. Ajattelin tätä leimasinta heti, kun ystäväni pyysi tekemään liilan kortin, jossa on paljon kukkia. No niitähän tästä leimakuvasta löytyy. Ja koska ystäväni on kissaihminen oli tämä kuva juuri oikea vaihtoehto. - Toivottavasti hän on samaa mieltä.

Olen värittänyt kuvan ensin chalkseilla. Ja lisäsin päälle vielä kuivapastelleja, kun tulppaanin lehdet näyttivät niin valjuilta. Kukkiin lisäsin koholakkaa ja se oli kyllä hyvä valinta. Kokeilin leimakuvan ympärille vaikka mitä, eikä mikään sopinut. Sitten muistin nämä rubonsit. Ne näyttävät kuvassa paksuilta ja rumilta. Mutta korttissa ne ovat siroja koukeroita ja sopivat siihen oikein hyvin. Minun pitäisi varmaan ottaa oppitunteja kuvaamisesta. Kortin pohjavärikin vääristyi taas kuvatessa.

Sisäpuolelle leimasin tilaajan valitseman tekstin. Muutama retrokukka lisäksi. Itseasiassa korttipohjan päällä on liila paperi jonka reunat revin, mutta onnistuin rajaamaan kuvan pieneksi, ettei se erotu enkä ala enää ottamaan uutta. Tällä mennään ja sillä hyvä.

Kortti 82
Kortti osallistuu seuraaviin haasteisiin

* Kortti päivässä
Back to Top