Hyviä uutisia!

Kävin tiistaina röntgenissä ja sain tulokset tänään. Käsi on vielä - tai oli tiistaina - hyvässä asennossa! Seuraava röntgen on pääsiäisen jälkeen. Jos sillin näyttää vielä hyvältä, ei minun pitäisi joutua leikkaukseen.

Nilkka on ollut koko ajan kipeä, turvoksissa ja siinä on mahtava mustelma, pystyn kuitenkin kävelemään eli eiköhän siitäkin vielä jalka tule joskus...

Tässä vielä yksi kortti, jonka kasasin olemassa olevista aineista.

Kortti 91

Kortti osallistuu seuraaviin haasteisiin

* Kortti päivässä

5 kommenttia

SannaS kirjoitti...

Kyllähän tuo näyttää onnistuvan yksikätisenäkin oikein mainiosti, hieno kortti! Ihana tuo leimakuva! Iloista pääsiäistä! =)

Tassutaapero kirjoitti...

Ja jälleen tuo ihastuttava leimakuva:) Todella kauniin kortin olet saanut aikaiseksi!

Tintti kirjoitti...

Oikein hyvää pääsiäistä sinulle! Kiva kortti ja ihanat värit. Täällä ois lisää koristeita jos kiinostaa... Ihana kuulla että olet alkanut parantua!

maiju kirjoitti...

Hieno kortti... Toivotaan, että selviät leikkauksetta. Leikkauksissa kuitenkin on se toipumis- ja kuntoutusaika. Tai tuleehan sullakin tuo kuntoutus varmaan... Se on niin nopeasti kun lihakset alkavat rappetumaan.

Kyllähän sitä pystyy aika hyvin tekemään vaikka käsi on "paketissa". Kyllä se kipeä käsikin sen verran aina toimii, että pystyy sillä ottamaan kiinni yms.. Ja käden kuntoutuksen kannalta onkin parempi, että kättä käyttää, muuten se jämähtää ja kestää pidempään saada kuntoon... Kokemusta kun on :)

Hyvät pääsiäisen jatkot :)

Purppura1/Mirva kirjoitti...

Tuohan oli hyvä uutinen!
Koetahan siellä jaksella.
Luuletko, että pystyt tekemään yhden
DT-kortin, jos ensiviikolla sinulle lähettelen pakettia?

Back to Top