Hyvää äitienpäiväsunnuntaita!

Viikonloppu on mennyt nopeasti. Mieheni on ollut perjantaista asti valmentajakoulutuksessa Turussa ja käynyt vain nukkumassa kotona. Hän kotiutunee tänäänkin vasta kymmenen maissa illalla.

Eilen kokoonnuimme blogitapaamiseen Cafe Saliin. Oli taas kiva tavata ja parantaa maailmaa yhdessä. Sain jopa väritettyä kaksi leimakuvaa, jotka odottavat korttiin pääsemistä pöydälläni.

Tänään sain lapsiltani aamupalan sänkyyn ja tyttäreni oli tehnyt minulle todella kauniin kortin. Sen jälkeen kävelimme Nooran kanssa parin kilometrin päähän mummua onnittelemaan. Niko kulki tietysti mopolla. Siellä pääsimme herkkupöytään. Nam!

Pikkuhiljaa pitäisi alkaa valmistautumaan huomiseen työpäivään. Etsiä työpaikan avaimet valmiiksi ja muutenkin taas virittää aivot työasentoon. Olen aika hyvin onnistunut nollaamaan työasiat viidessä viikossa. Suurin haaste on huomenna aamulla saada työmaan ovi auki. Oikeassa kädessäni ei ole juurikaan voimaa. Ja kaikenlainen nostaminen ja vääntäminen on vielä hankalaa. Mutta hyvä tästä kädestä vielä tulee...

Olen tehnyt aika vähän kortteja, jotka sopivat pienelle tytölle. Kortissa ei ole kannessa mitään tekstiä vaan sen voi lisätä kortin sisälle. Nalle on taas Stampiesin setistä, joka on mielestäni kyllä ihana. Tässäkään kortissa ei ole paljoa koristeita. En ole yleensäkään mestari niitä käyttämään ja en kyllä halunnut piilottaa tuota kaunista taustapaperiakaan.

Kortti 114
Kortti osallistuu seuraaviin haasteisiin

* Kortti päivässä
* Leimat korteiksi #56
Back to Top