Sketch Saturday # 50

Tämä on ensimmäinen Gorjuss Girlini. Olen nähnyt nätä suloisia tyttöjä niin monessa blogissa etten jaksanut itse heti alkaa värittämään niitä. Kuvat olen kyllä leimannut kaverilta aika päiviä sitten. Väritin tämän kuvan eilen Pihkun luona ja stanssikin on hänen. Kiitos taas hyvästä seurasta!

Kortin toteutin Sketch Saturdayn luonnoksen pohjalta. Kuva on väritetty kuivapastellikynillä. Ruusut retrokukkien keskellä ovat Purppurataivaasta. Mirva on saanut tänään taas lisää isoja kukkapaketteja! Tilatkaa omanne ennen kuin loppuvat taas.

Kortti osallistuu seuraaviin haasteisiin

* Sketch Saturday
* Kortti päivässä

Here is my card for Sketch Saturday Challenge. Thanks for looking.

Kortti 118Lisäksi Kati ilahdutti minua tällaisella kauniilla tunnustuksella. Kaunis kiitos! Tämä todellakin lämmittää mieltäni.Ehdottomasti haluan antaa tämän tunnustuksen sinulle takaisin. Minusta on ihana vierailla blogissasi. Korttisi ovat niin upeita ja pidän tyylistäsi. Siksi palaan aina uudestaan ja uudestaan ja uudestaan...

Lisäksi haluan antaa tämän tunnustuksen Maissille! Olen löytänyt blogiisi vasta jokin aika sitten oikein säännölliseksi vierailijaksi! Myös sinun korttisi ovat upeita. Lisäksi opetit minulle Rauman tapaamisessa yhden todella fiksun jutun (eipä ole tullut mieleeni aiemmin). Kun valitsee ensin paperit ja alkaa vasta sen jälkeen värittämään, on kortin kokoaminen todellakin huomattavasti helpompaa! Jatkossa minäkin toimin niin - aina kun muistan, ehkä...

Tämän tunnustuksen ansaitsee kyllä moni muukin. Valitettavasti minulla ei ole tänään enempää energiaa (ensimmäinen työpäivä sairasloman jälkeen on takana) miettiä kenelle kaikille muille tämän ojentaisin.

Back to Top