Sketch Saturday # 52

Pitihän tähänkin haasteeseen osallistua. Minusta on ihana osallistua erilaisiin haasteisiin. Näin yritän saada väkisin vähän jotain erilaista kortteihini. Välillä tuntuu siltä että kangistuu niin helposti kaavoihinsa.

Minulla oli eilen ja tänään vapaapäivä. Eilen tein useamman kortin valmiiksi väritetyistä kuvista. Tänään en ole saanut tehtyä mitään. Kärsin edelleenkin flunssan poikasesta. Se ei ole iskenyt vieläkään kunnolla päälle vaan tekee edelleenkin tulollaan. Jotenkin tuntuu olevan veto poissa.

Kävin päivällä fysioterapeutilla näyttämässä kättäni. Käsi on kuntoutunut loistavasti. Siitä pitäisi tulla ihan käyttökelpoinen. Eli sillä suunnalla selvisin pelkällä säikähdyksellä.

Olen leimannut tämän kuvan Tintiltä. Kiitos. Hiiri on todella suloinen. Ajattelin tätä taustapaperia jo siinä vaiheessa, kun näin tämän kuvan ensi kerran. Valitettavasti paperia ei juurikaan näy toisten alta. Mutta paperi toimi lähtökohtana väritykselle. Tulipahan taas vähän normaalista poikkeavan värinen kortti...

Here is my card for Sketch Saturday Challenge. Thanks for looking

Kortti 133
Kortti osallistuu seuraaviin haasteisiin

* Sketch Saturday
* Kortti päivässä
Back to Top