10 paljastusta minusta

Taru haastoi minut kertomaan 10 asiaa itsestäni. Katsotaan mitä voisin teille paljastaa...
  1. Olen jämpti ja tarkka, haluan tavaroiden olevan paikoillaan niin askartelupöydälläni, astiakaapissa kuin töissäkin. Kotona olen siitä tosin joutunut aika-ajoin joustamaan, koska perheeni ei ole yhtä tarkka.
  2. Suunnittelen tulevat asiat ennalta hyvin. Laadin asioista listoja, joita kuitenkaan harvemmin tarvitsen. Jotenkin asiat jäävät paremmin päähäni, kun kirjoitan ne ylös.
  3. Pidän sen minkä lupaan ja odotan sitä myös muilta.
  4. Olen joka paikassa aina 15 minuuttia etuajassa. Sitten odottelen ulkopuolella kaikessa rauhassa. Vihaan myöhästelyä!
  5. Olen suklaaholisti. Parasta mitä tiedän on Fazerin sininen maustettuna kokonaisilla hasselpähkinöillä. Se katoaa aivan liian nopeasti. Pidän myös paljon tummasta suklaasta. Sitä riittää pari palaa.
  6. Minusta on ihana koota huonekaluja (??!!!)
  7. Jos haluat ottaa minuun yhteyttä saat minut varmemmin kiinni sähköpostilla kuin puhelimella. Sähköpostiani seuraan säännöllisesti, mutta puhelimeni saatan unohtaa moneksikin päiväksi jonnekin enkä älyä edes kaivata sitä. Sitten akku onkin yleensä jo loppu. Olen kortteilun aloitettuani yrittänyt parantaa tätä tapaani, koska pidämme täällä Raumalla kuitenkin jonkin verran yhteyttä puhelimitse.
  8. Pidän kaikesta yksinkertaisesta ja inhoan turhia "krumeluureja". En halua ahtaa kotiani täyteen kaiken maailman pikkuesineitä. Minusta yksinkertainen on kaunista ja uskon sen näkyvän myös korteistani pääsääntöisesti.
  9. Kammoan käärmeitä ja korkeita paikkoja.
  10. Vaikka olenkin Satakunnasta tiedän mikä on nappo, entä tiedätkö sinä? Edit: Kuten Taina kirjoitti se on vesikauha tai niin kuin Raumalla sanotaan kousa.
Tässä tämä tällä kertaa. En keksi tähän hätään kenet haastaa...
Back to Top