Cutie Sunday #47

Minusta tämä luonnos oli kertakaikkiaan mahtava. Siihen saattoi kyllä se, että tämä SkoksTokigan leimasin rantautui minulle tiistaina. Kun törmäsin tähän haasteeseen tiesin heti osallistuvani siihen tällä leimakuvalla.

Olin mielessäni kuvitellut tekeväni sinisävyisen "nukkumatti" kortin. Vaan kuinka kävikään, kun aloin värittää kuvaa... Kortista muotoutui väkisinkin joulukortti. Ja keskellä kuuminta hellettä! Helteellä voinee selittää kuvassa näkyvän virheen - huomaatko? Minä huomasin sen vasta korttia kuvatessani.

Here is my card for Cutie Sunday Challenge. Thanks for looking.

Kortti 165Kortti osallistuu seuraaviin haasteisiin

* A Spoon Full of Sugar Challenge
* Leimat korteiksi #68
* Kortti päivässä

5 kommenttia

SannaS kirjoitti...

Iiiihana kortti! Tosi hieno ja niin veikeä tuo leimakuva! ...kun oikein syynäämällä syynäsin niin liekö se "virhe" tuo kuviopaperi ja sen keikahtaminen ylösalaisin...ei kyllä minusta kokonaisuutta häiritse ollenkaan, tykkään!! =) Aurinkoista viikonloppua!

Leenamummi kirjoitti...

Kylläpä on ihana kortti ja kiva kuva!
Helpompihan noita karkkikoukkuja on noin päin syödä;)
Fiksua aloittaa joulukorttien teko ajoissa vaan eikö olekin hauskaa, kuinka korteista tahtoo tulla omanlaisiaan, ei lainkaan sellaisia kuin tekijä ensin ajattelee.

Eija kirjoitti...

No siis mitään vikaa olisi huomannut, jos et olisi siitä kertonut. Tekijä on aina itse kriittisin korttejaan kohtaan ja tietää niiden virheet. Hieno kortti ja tosiaan ajoissa :)

Arwen kirjoitti...

Very cute card and a funny image :) Thanks for taking part this week.

xoxo Arwen

Maaret kirjoitti...

Suloinen leimakuva ja kivasti toteutettu korttikokonaisuus:)

Back to Top