Hiljaisempaa korttirintamalla

Paperileikkurini hajosi ja taas pitää päättää millaisen hankin tilalle. Minulla on kaksi tuollaista pientä kevyttä. Kaiken lisäksi onnistuin kadottamaan tuosta pienemmästä matkamallisesta Fiskarsista leikkuuterän Rauman blogitapaamisessa viime kuussa. En ajatellut hankkia uutta tilalle koska kadotan sen kuitenkin taas. No joka tapauksessa nyt pitää leikata paperit leikkurilla jossa ei ole kunnon mittataulukkoa. Se onnistuu kyllä, mutta vie aikaa.

EDIT: Kertokaa millaista paperileikkuria käytätte. Olisin kiinnostunut kuulemaan kokemuksianne. Hyviä ja huonoja puolia. Jospa se vaikka auttaisi tähän valinnan vaikeuteen...

Pöydälläni odottaa edelleenkin pino valmiiksi väritettyjä kuvia. Syytä en tiedä (paperileikkuri?) mutta kortteja niistä ei kyllä tahdo valmistua. Tietysti minulla ei ole näin kesäaikaan arkivapaitakaan, koska lomat pyörivät. Se tarkoittaa sitä että olen vielä seuraavat kolme viikkoa töissä ma-pe 9,5 tuntia päivässä. Ei sen päivän päälle kauheasti askarrella, kun pitää tehdä vähän muutakin...

Nyt on pakko lähteä töihin, että ehdin ajoissa.

Kortti 151

Kortti osallistuu seuraaviin haasteisiin

* Kortti päivässä

10 kommenttia

myy ja vilijonkka kirjoitti...

upea seriffi kortti! toi seriffi on kyl hienosti väritetty ja paperit huolella valittu kun niin hienosti natsaa tähän leimakuvaan!

TARJA L kirjoitti...

Upee kortti ja taustapaperia myöten kaikki natsaa tähän leimakuvaan.

Mirva kirjoitti...

Minullakin hiljaista korttirintamalla. Jotenkin on puhti pois. Se on tämä kesä!
Nyt pitäisi tietenkin tehdä jo joulukortteja hyvässä valossa, mutta eipä niitäkään jaksa.
Lähetän seuraavan yhteisen DT-paketin elokuussa niin kaikki saa lomailla kesän.
Aurinkoista kesää myös sinulle!

tuulis kirjoitti...

Hyvältä näyttää :D

Se fiskarssin leikkuri on kyllä inhottava kun terä tippuu melkein joka kerta jos käsittelee vähäänkään huolettomammin sitä.

Nunt kirjoitti...

*köh* mulla kesti puoli vuotta tajuta, että ne terät saa ulos siitä muutenkin kuin käyttämällä raakaa voimaa :D <-- insinööri indeed...

SannaS kirjoitti...

Upea kortti! Tosi cowboy-henkinen ja niin osuva teksti! =) Iloista viikonloppua! Toivottavasti inspis palaa pian ja löydät mieleisen leikkurin.

Susa kirjoitti...

Tää kortti on kyllä magee!! Kivasti cowboy-henkinen :)

Aurinkoista viikonloppua sinulle!!

Merja kirjoitti...

Tuohon paperileikkuri asiaan... Minulla on Fiskarssin paperileikkuri, eikä terä ole vielä koskaan pudonnut siitä. Vaihtaessa sen joutuu vääntämään irti... Joten pitäisikö sinun reklamoida siitä Fiskarssille, sillä kyllä sen terän pitää pysyä kiinni siinä laitteessa ;) Itse olen ennen tuota käyttänyt muita, mutta en ole yhtä hyvää ja helppoa löytänyt!

Kortti on nätti! Ja Ian on suloinen ;)

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Heippa! Kyllä mulla joskus se Fiskarsin terä tippuu kassissa ollessaan, mutta ei "raivostuttavaksi asti". Vaihdettava kun se terä on, niin irtikin pitää saada. Minä tykkään edelleen valtavasti mun siitä pienestä fiskarsin leikkurista.... en vaihtaisi!

Tassutaapero kirjoitti...

Hiljaista on blogimaailmassa näin kesäisin muutenkin. Itselläni kesätyöt, muuttopuuhat ja opintohommat ovat vieneet alkukesästä kaiken ajan. Jäljelle jäävän olen sitten käyttänyt ystävien seurassa ja askartelujen parissa, mutta jotenkin blogin päivitys on jäänyt vähäisemmäksi. Tosin nyt muutaman viikon loman aikana blogikin päivittyy tiuhempaan tahtiin! Nyt on aikaa vihdoinkin:)

Ihana kortti tämäkin, tuo teksti on niin vaan maan mainio ja sopii tuohon myhäilevään seriffiin täydellisesti!

Back to Top