Kokeiluja samalla leimakuvalla...

Väritin viikonloppuna useamman kuvan tätä ihanaa Penny Blackin kissaa. Täytyy kyllä sanoa ettei tunnelma ollut tässä helteessä kovinkaan jouluinen.

Kortti 197
Tämä oli varsinainen testaus kortti. Ensin tein noita lumihiutaleita valmiin leimakuvan taakse chalkseilla tuollaisella lumihiutalesabluunalla. Kuvan väritin kuivapastelleilla. Siipiin lisäsin todella runsaasti kullan väristä kimalleliimaa. Ja kaiken kruunuksi kissan jaloissa käytin Puffy Velvet kynää, jonka lämmitin seuraavana päivänä. Kuvan taustalle en uskaltanut laittaa enää mitään, koska kortti on mielestäni vähän turhan runsas
Kortti 196
Myös tämä kuva on väritetty kuivapastelleilla. Kissan siivissä on StarDust kimalleliimaa ja kaulassa roikkuvassa tähdessä on koholakkaa. Kuva on valitettavasti tumma, eikä oikeassa yläkulmassa oleva joulupallo erotu kunnolla. Se on tehty QuicKutz Squeezellä. Lisäsin palloon rusetin ja lumihiutalekorun.

Kortti 195
Tämä kuva on väritetty chalkseilla ja myös tässä lisäsin kaulassa roikkuvaan tähteen koholakkaa. muutama joulutähti ja kissan takana on boordileikkurilla leikattu nauha ja sen päällä toinen nauha.
Kortit osallistuvat seuraaviin haasteisiin:

* Kortti päivässä

Back to Top