Lisää DT kortteja Purppurataivaalle

Purppurataivaan DT-paketissani oli ainekset myös kalvokortteihin. Tässä niitä kolme kappaletta. Vaikeinta kalvokorttien kohdalla oli niiden kuvaaminen. Pahoittelen kuvanlaatua - mutta tämän parempaan en näillä taidoilla pystynyt.

Kortti 217
Leimasin kuvan hopeanvärisellä musteella ensin paperiarkkiin ja lisäsin päälle kirkasta kohojauhetta, jonka kuumensin. Sen jälkeen vasta stanssasin kuvion uudella stanssillani. Minusta kohdistaminen oli näin huomattavasti helpompaa.

Kortti osallistuu haasteisiin

* Leimat korteiksi #82
Korttipohja kalvokorttipohja
Paperit Retropaperikirjasta
Leimasin Ornamenttileimasin
Muste Color it hopea

Kortti 216
Tässä kortissa kokeilin embossaamista suoraan kalvolle. Sekin onnistui. Korttipohjan sisälle taittelin palan retropaperia ja kiinnitin sen nauhalla korttipohjaan. Eli tässä kortissa ei ole tarvittu ollenkaan teippiä tai tarrapaloja.Korttipohja kalvokorttipohja
Paperit Retropaperikirjasta
Leimasin Ornamenttileimasin
Muste Color it hopea
Nauha Ivory Fiber packista

Kortti 215
Tämän 3D-kuvan tilasin jo aiemmin Purppurataivaasta. Jotenkin tuntui luontevalta yhdistää se ja kalvokorttipohja. Nämä Purppurataivaan tarrapalat ovat ainakin minulle helpompia käyttää, koska niiden suojapaperi on keltaista. Minun on hurjan vaikea erottaa noista valkoisista, että olenko jo ottanut suojapaperin pois vai en. Joskus yksinkertaiset asiat helpottavat hurjasti elämää...

Leikkasin askarteluveitsellä korttipohjan selkämyksen organzanauhan levyisen raon ja pujottelin nauhan siitä (valitettavasti se ei erotu jurikaan kuvassa). Ja kiinnitin sen päälle kuvan. Myös korttipohjan sisällä on retropaperiarkista leikattu ympyrä peittämässä tarrapaloja. Sen lisäksi olen tehnyt vastaavan kokoisen kirjoitusympyrän sisäpuolelle.Korttipohja kalvokorttipohja
Paperit Retropaperikirjasta
3D-kuva Meadow Cottage Bears
Kohotarrat 3 D tarrapalat
Nauha omasta varastosta

Kortti 214
Kokosin samalla molemmat 3D-arkin kuvat ja ajattelin tehdä tästäkin kortin. Koska en ole mikään mestari mitä tulee näihin kortteihin, jäi tämä hyvin yksinkertaiseksi.
Korttipohja Suklaanruskea akvarellikorttipohja
3D-kuva Meadow Cottage Bears
Kohotarrat 3 D tarrapalat
Kuitunauha omasta varastosta

7 kommenttia

Tassutaapero kirjoitti...

Upeita kalvokortteja!!! Tykkään hirmuisesti, tuo stanssi sopii leimaan todella hyvin. Ja nalle-3d on upea! Eipäs tässä voi taas muuta tehdä kuin ihastella. Ja kalvokortteilu jatkuu täällä vielä tänään:):)

SannaS kirjoitti...

Sinähän olet ahkeroinut upeita kortteja! Toinen toistaan kauniimpia kortteja! Niin ihania jokainen! =)

Katinkolon Kati kirjoitti...

Kaikki kortit ovat upeita!! Kavokortit ovat tosi tyylikkäitä ja 3D nallukat tosi suloisia.

Eija kirjoitti...

Upeita kortteja!
Olen tässä melkein kateellisena katsellut muiden Purppurataivaan deeteeläisten hienoja kortteja, kun itselläni on korttien teko vasta suunnitteluasteella :)
Kauheita kiireitä.

Hilkka kirjoitti...

Mahtavia kalvokortteja!!!
Mä taidan pitäytyä näistä jutuista pois...ainakin toistaiseksi:))

Eleonora kirjoitti...

Ihania kaikki!! Ja monta hyvää ideaa:)

Purppura1 kirjoitti...

VAU!!!!!
Todella upeita kalvokortteja!!!!
KIITOS

Back to Top