Lupaamani kurre

Joulukorttilinjalla jatketaan vielä. Tämänkin kortin olen tehnyt viime viikonloppuna. Pitihän minun testata osaanko värittää näitä oravia. Täytyy sanoa etten ole vieläkään innostunut näistä vaikka olenkin leimannut niitä jokusen varastoon.

Kuva on väritetty taas kuivapastellikynillä. Lisäksi jokunen kukka, timatteja ja nauhaa. Siinä se.

Kortti 198

Kortti osallistuu seuraaviin haasteisiin

* Kortti päivässä

5 kommenttia

Katjuska kirjoitti...

Oi,miten kaunis. Ihanan raikas tuo vihreä väri taustapaperissa, tekee niin pirteän meiningin korttiin. Tosi ihanaa kevyttä nauhaa ja upeita joulutähtiä. Todella mahtava kokonaisuus :)

Koskahan sitä itse aloittaisi joulukorttien teon...ei vielä yhtäkään ole tehty :/ Nooh, onneksi muut ovat jo olleet ahkerana :)

Taina kirjoitti...

Huomenta! Minulla hieman sama juttu, etten tuohon orava-sarjaan ole liiemmin ihastunut. Eilen juuri harjoittelin väritystä distressillä, mutta tulos oli jotenkin liian tummasävyinen, pidän enemmän sinun värityksestäsi. En ole vielä joulukortti-innostusta saanut, mutta ihailen muiden tuotoksia.Kiva kokonaisuus tämäkin.

sari kirjoitti...

ihana joulukortti!! Tosi upeasti väritetty!! Ja kaikki yksityiskohdat sopivat niin hienosti!!!

Pipertäjä kirjoitti...

Kyl sie handlaat nää kurretkin, aivan ihana! Miten minä en ole tuollaista leimasinta bongannut, vaikka muutama kurre luonani asuukin! Hmph! ;D

Viipula kirjoitti...

Todella upea kortti! Just sopivasti kaikkia värejä ja koristuksia!

Back to Top