Motivetin Hilda

Leimasin tämän Motivetin Hildan Tintiltä - kiitos. En ole ollut kamalan innostunut Motivetin leimoista, johtunee että oravia on lähes joka blogissa esillä. Hildaa oli kyllä mukava värittää. Ja koska mistään ei pidä koskaan sanoa ei, väritin myös yhden oravan. Sen esittelen teille kuitenkin vasta vähän myöhemmin. Kuva on väritetty kuivapastellikynillä.

Kortti 194
Kortti osallistuu seuraaviin haasteisiin

* Kortti päivässä

11 kommenttia

Merja kirjoitti...

Sanasi on kuin minun suusta!! Minäkään en tosiaan välitä yhdestäkään oravasta, mutta tämä hippo meinasi viedä jalat alta!!

Upea kortti!!

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Ihana kortti. Aika ihana tuo virtahepo - olen malttanut olla tilaamaatta uusia Motivetin leimasimia... kuola valuu kyllä! Yritän muutenkin olla - you know!

Tintti kirjoitti...

Voi kun ihana kortti! Hauska yhteensattuma että tehtiin sitten samasta kuvasta ekat kortit!

maiju kirjoitti...

Minä olen kyllä tykästynyt pariin Hildaan... Siihen ballerinaan ja uimarengas tapaukseen. Olen vielä pystynyt hillitsemään... Katsotaan kuinka kauan ;)

Ihana kortti.

Viipula kirjoitti...

Voi kuinka söpö kortti ja nää virtahevot vai mikähän se oli,,,ovat nätimpiä kuin ne hieman ilkikurisen näköiset oravat!=O)

SannaS kirjoitti...

Iiiiikkk kun on ihana! Niin suloinen tuo hippo! Tosi kaunis kortti! =)

Katjuska kirjoitti...

Aivan ihana! Kauniit värit ja kaikki on passelisti kohdallaan! Tykkään :)

sari kirjoitti...

hilda on söpö, mutta olen samaa mieltä oravasta...mulla on muutama ihan avaamatta vielä...voitin heidän bloginamun jonkin aikaa sitten...ehkä 2 korttia olen tehnyt niistä...*hieman hävettää*

Pihku kirjoitti...

Hieno kortti, söpö Hilda! Mä pidän kyl niistä oravistakin. Huomasin just etten ole noita kirjaimia vielä käyttänyt. Pitäs varmaan!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi lutuinen hippo kortti! itse vastustelen näitten ostoa kun on niin paljon leimoja;)

Piccolissima kirjoitti...

Suloinen kortti ja vielä suloisempi virtaheponen! :)

Back to Top