A Spoon Full of Sugar Challenge 62

Eikös se niin mene ettei suutarin lapsella ole kenkiä. Meillä meinasi käydä samoin. Rippijuhlia vietetään tänään ja sain Nooran kortin juuri valmiiksi. Tein sen A Spoon Full of Sugar luonnoksen pohjalta.

Here is my card for A Spoon Full of Sugar Challenge. Thanks for looking.

Kortti 187
Kortti osallistuu seuraaviin haasteisiin

* Kortti päivässä
* A Spoon Full of Sugar

Olimme perjantaina Jehkottaren, Pihkun ja Piiperon voimin Seinäjoella Taitopuoti Paperinauhan avajaisissa. Olipa ihana reissu! Seura oli mitä mahtavin. Helin kauppa oli todella upea; tyylikäs, valoisa ja kaikki oli aseteltu selkeästi omille paikoilleen. Wau mikä askartelukauppa. Sinne pitää ehdottomasti palata uudelleen joskus... En ottanut omaa kameraa mukaan, mutta käykäähän kurkkimassa Jehkottaren ja Pihkun blogeissa heidän ottamiaan kuvia.

Lisäksi muutama blogimaailmasta tuttu nimi sai taas tällä reissulla kasvot. Oli ihana tutustua! Kiitos Miijjalle hyvistä vinkeistä.

Valitan Taava, olen jo järjestänyt ostokseni paikoilleen enkä kuvannut niitä. En yleensäkään ole kovin ahkera esittelemään ostoksiani. Toki löysin vaikka kuinka paljon kaikkea tarpeellista askarteluun. Mutta koska sovimme että vain viimeisen ostoksen summa lasketaan, kulutin tällä reissulla vain 90 senttiä punaiseen pilkkunauhaan.

Yhden ostoksen haluan teille kuitenkin esitellä. Olen jo pitkään tuskaillut hyvän paperinleikkurin perään. Olen testannut monen laista leikkuria ja mikään ei ole miellyttänyt minua. Siis olen todellakin vähän niuho paperinleikkurin suhteen. Tämän leikkurin tilasin Sinellistä ja sain sen maanantaina. Mutta tässä vaiheessa ja tällä lyhyellä testausajalla voin sanoa löytäneeni minulle sopivan leikkurin. Leikkausjälki on hyvää ja saan leikattua juuri niin pienen palan kuin tahdonkin. Yes! Kerrankin nappiostos.Mansikkakakku on vielä koristelematta ja muutakin puuhaa on vielä jäljellä. Voi olla että tässä tulee vielä vähän kiire...

Viettäkäähän oikein rauhallinen sunnuntaipäivä.
Back to Top