Taas yksi joulukortti

Tämän kuvan olen värittänyt jo aika päiviä sitten. Kuva on pyörinyt pöydälläni eikä siitä ollut syntyä yhtään mitään. Kuva on väritetty kuivapastellikynillä. Paketin nauhoihin lisäsin Hopeanväristä vesiväriä. Se antaa kauniin kiillon vaikkei taida kuvassa näkyäkään.

Eilen illalla vihdoin välähti. Aamulla ensi töikseni tein tuon tähden. Leimasin sen ensin vesileimamusteella ja siihen päälle lisäkin hopean väristä Color It mustetta sitten päälle kirkasta kohojauhetta jonka kuumensin. Minusta se sopii hienosti tähän korttiin vaikka onkin iso.

Paperit ovat taas sekalaista seurakuntaa. Lumihiutalepaperi on tilattu kimpassa - luulisin. Yksivärinen sininen paperi on napattu lomakepinon pohjalta töistä - voi kun näitä tulisi enemmänkin. Tummempi taustapaperi on Retro taustapaperilehtiöstä.

Kortti 243

Kortti osallistuu seuraaviin haasteisiin

* Kortti päivässä

4 kommenttia

Kirsi kirjoitti...

Tosi ihana joulukortti. Ja tiedän tunteen kun joskus ei millään meinaa keksiä jonkin leimakuvan kanssa miten sen saisi kasattua kortin ja sitten saakin yllättäen sellaisen ahaa elämyksen. =) Itselläni sillätavalla käy useinkin =)

Purppura1/Mirva kirjoitti...

Onpa mielettömän kiva kortti ja ihanat värit!
Tykkään!

Maaret kirjoitti...

Tämähän on suorastaan loistava kortti :) Toi tähti on todellakin magee, harmi ettei kuvista koskaan pysty sitä todellista loistokkuutta näkemään! Mutta osaan kyllä kuvitella kokonaisuuden, ainakin luulen niin :):)

SannaS kirjoitti...

Iiihana! Tää on tosi kaunis ja suloinen joulukortti! =)

Back to Top