Jouluriemua...

Tämä kortti on yksi tämän joulun suosikeistani. Nämä Pennyn siilit ovat niin hauskoja. Aluksi en meinannut saada tästä kuvasta mitään aikaiseksi, mutta sitten keksin käyttää noita minikukkia. Ja sitten ongelma ratkesi kuin itsestään. Lamppuihin lisäsin koholakkaa...

Kortti 300Kortti osallistuu seuraaviin haasteisiin:

* Kortti päivässä

10 kommenttia

Kirsi kirjoitti...

Ihanan iloinen tunnelma tässä kortissa! =) Oikeaa jouluriemua =D. Nuo kukat tosiaan sopivat hienosti noihin kulmiin ja täydentävät korttia kivasti.

maiju kirjoitti...

Mielettömän ihana kortti. Upeasti olet kaikki saanut kohdalleen ja värit natsaa niin toisiinsa. Kaikki siis 100 prosenttisesti kohdallaan. Tykkään kympisti ;)

Tarja kirjoitti...

Hieno jouluinen kortti :)

SannaS kirjoitti...

I-H-A-N-A!!! Upea kokonaisuus! =)

Sari kirjoitti...

tää on aika vekkuli kortti!

Tassutaapero kirjoitti...

Voi kuinka ihana!! Siilit ovat kyllä minunkin suosikkejani, niin hauskoja ja velmuja kavereita! Iso kiitos postista, aivan upea tuo lähettämäsi kortti ja jännityksellä odotan, mitä levy pitää sisällään! Kohtahan se jo onkin joulukuu:):)

PäiviR kirjoitti...

Kaunis Joulutunnelma, melkein voi kuulla siilien riemulaulua Joulun kunniaksi tätä korttia katsellessa. Tosi onnistuneesti aseteltu kukkaset kuvan kanssa sopivaksi.

Viipula kirjoitti...

Kaunis kokonaisuus! Kauniit värit ja iloinen mieli!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

niin söpönen siilikortti! täs kivat noi kukat just tollasena oieninä ja ryppäinä! tästä kortista tulee iloiseksi! iloinen mieli1

Mervi kirjoitti...

Aivan ihana, tykkään;-))m

Back to Top