Stampiesin nallet

Nämä suloiset nallukat saapuivat minulle jokin aika sitten Purppurataivaasta. Pitihän niistäkin kortit väkertää. Näitä nalleja on vielä muutama valmiiksi leimattuna, mutta niitä kortteja saatte varmaan odottaa vielä tovin. Kaikki kuvat on väritetty kuivapastellein ja kortit ovat minulle tyypilliseen tapaan hyvin yksinkertaisia.

Kortti 296Tässä kortissa on Magnolian taustapaperia, joka on ressattu. Sen jälkeen lisäsin reunoille vielä Distress Inkin Old Paper mustetta. Lisäksi nauha. Nalle on kohotettu piparitaustastaan tarrapaloilla. Lisäksi vielä ruskeaa nauhaa.

Kortti 295Tässä kortissa leikittelin eri papereilla. Paperit ovat daisyd's Premium paperikosta jonka ostin viime vuonna joulun jälkeen alennusmyynneistä. Lisänä muutama haaraniitti. Nalle on taas kohotettu irti pohjasta tarrapaloilla.

Kortti 294Tämän kortin paperit ovat Dovercraftin Winter Wonderland paperikosta. Yksinkertainen kokonaisuus, joka ei mielestäni muuta kaivannut.

Kortti 293Tämän kortin paperit ovat DCWVn the Christmas multi stackk paperikosta. Nalle on taas kohotettu tarrapaloin. Lisäksi muutama puolihelmi ja kukka, joiden alkuperästä en ole aivan varma. Lehdet kukkien takana on leikattu EKn leikkurilla

Kortit osallistuvat seuraaviin haasteisiin

* Kortti päivässä
* Leimat korteiksi #100 - #103

Back to Top