Hyvää ja onnellista alkavaa vuotta!

Uusi vuosi tuonee tullessaan paljon uutta. Toivottavasti paljon hyvää. Kiitos teille kaikille jotka olette poikenneet blogissani ja jättäneet kommenttejanne. Niitä on mukava lukea ja se kannustaa aina eteenpäin. Olen tämän vuoden aikana saanut paljon uusia ihania tuttavuuksia. On ollut mukava nähdä myös livenä tapaamisissa ja messuilla. Toivottavasti pian taas törmätään...

Tässä minun viimeinen korttini tältä vuodelta. Sain sen tehtyä eilen illalla sen jälkeen kun tapasimme Jehkottaren luona Pihkun ja Tintinkanssa. Pääsimme tutustumaan Tarun uuteen hienoon askarteluhuoneeseen. Olisipa minullakin niin paljon tilaa askartelulleni (tai edes murto-osa).

Kortti 368


Tämäkin kuva on vielä ProMarker harjoitteluitani. Leimasimen sain joululahjaksi tyttäreltäni, hän oli salaa minulta käynyt shoppaamassa isänsä kanssa. Olimme toki aiemmin leimasimia yhdessä ihailleet ja siksi hän osasi ostaa juuri näitä upeita Lili of the Valleyn leimoja minulle. Perhosleikkuri on X-Cutin valmistama.

Olen ajatellut että opettelen ensi vuonna värittämään vähän enemmän muillakin kynillä kuin kuivapastelleilla. Eräänlainen kehityskohde tämäkin. Sen lisäksi olen lupautunut mukaan haasteeseen tekemään viisi joulukorttia kuukaudessa. Tällä toivon välttyväni samanlaiselta joulukorttirumbalta kuin tänä vuonna oli. Katsotaan miten ämmän käy.

Tämän vuonna haastoin itseni seuraaviin haasteisiin:

  • Kortti päivässä toteutui hyvin, vaikka tuntuikin aloittaessa melko kovalta. Olinhan vielä keväällä viisi viikkoa oikea käsi kipsissä. No silloin opin värittämään (jotenkuten) vasemmalla kädellä ja huhtikuussakin syntyi silti 16 korttia. Tämä haaste saa sitten olla tässä. Numeroin korttini myös ensi vuonna, mutta en ota mitään paineita määristä. Teen sen mikä hyvältä tuntuu.
  • Leimat korteiksi haaste jäi pahasti  toteutumatta. Nyt on sitten alkuvuodesta melkoinen urakka edessä, koska olen päättänyt etten osta yhtään uutta leimaa ennen kuin vanhoista on tehty kortit. Huh. Tilanne pitäisi saada korjattu ennen Leimailutaivasta... Taitaa olla liian hurja tavoite - tai sitten on pakko laittaa osa leimoista myyntiin. Eli tämä haaste jatkuu myös ensi vuoden.
Kortti osallistuu seuraaviin haasteisiin:

* Leimat korteiksi #125
* Kortti päivässä
 
Back to Top