Hyvää ja onnellista alkavaa vuotta!

Uusi vuosi tuonee tullessaan paljon uutta. Toivottavasti paljon hyvää. Kiitos teille kaikille jotka olette poikenneet blogissani ja jättäneet kommenttejanne. Niitä on mukava lukea ja se kannustaa aina eteenpäin. Olen tämän vuoden aikana saanut paljon uusia ihania tuttavuuksia. On ollut mukava nähdä myös livenä tapaamisissa ja messuilla. Toivottavasti pian taas törmätään...

Tässä minun viimeinen korttini tältä vuodelta. Sain sen tehtyä eilen illalla sen jälkeen kun tapasimme Jehkottaren luona Pihkun ja Tintinkanssa. Pääsimme tutustumaan Tarun uuteen hienoon askarteluhuoneeseen. Olisipa minullakin niin paljon tilaa askartelulleni (tai edes murto-osa).

Kortti 368


Tämäkin kuva on vielä ProMarker harjoitteluitani. Leimasimen sain joululahjaksi tyttäreltäni, hän oli salaa minulta käynyt shoppaamassa isänsä kanssa. Olimme toki aiemmin leimasimia yhdessä ihailleet ja siksi hän osasi ostaa juuri näitä upeita Lili of the Valleyn leimoja minulle. Perhosleikkuri on X-Cutin valmistama.

Olen ajatellut että opettelen ensi vuonna värittämään vähän enemmän muillakin kynillä kuin kuivapastelleilla. Eräänlainen kehityskohde tämäkin. Sen lisäksi olen lupautunut mukaan haasteeseen tekemään viisi joulukorttia kuukaudessa. Tällä toivon välttyväni samanlaiselta joulukorttirumbalta kuin tänä vuonna oli. Katsotaan miten ämmän käy.

Tämän vuonna haastoin itseni seuraaviin haasteisiin:

  • Kortti päivässä toteutui hyvin, vaikka tuntuikin aloittaessa melko kovalta. Olinhan vielä keväällä viisi viikkoa oikea käsi kipsissä. No silloin opin värittämään (jotenkuten) vasemmalla kädellä ja huhtikuussakin syntyi silti 16 korttia. Tämä haaste saa sitten olla tässä. Numeroin korttini myös ensi vuonna, mutta en ota mitään paineita määristä. Teen sen mikä hyvältä tuntuu.
  • Leimat korteiksi haaste jäi pahasti  toteutumatta. Nyt on sitten alkuvuodesta melkoinen urakka edessä, koska olen päättänyt etten osta yhtään uutta leimaa ennen kuin vanhoista on tehty kortit. Huh. Tilanne pitäisi saada korjattu ennen Leimailutaivasta... Taitaa olla liian hurja tavoite - tai sitten on pakko laittaa osa leimoista myyntiin. Eli tämä haaste jatkuu myös ensi vuoden.
Kortti osallistuu seuraaviin haasteisiin:

* Leimat korteiksi #125
* Kortti päivässä
 

16 kommenttia

Eleonora kirjoitti...

Ihana kokonaisuus!! Nuo perhoset on tosi kauniit!
Myös sinulle oikein ihanaa uutta vuotta 2010!!!

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vau! Ihanat nuo perhoset ja todella suloinen leimakuva. Hyviä uuden vuoden lupauksia olet tehnyt, minä en taida uskaltaa luvata mitään. Uusien leimasimien shoppailukin on karannut käsistä, vaikka aina päätän olla tilaamatta uusia ennen kuin edellisistä on kortit tehty. Joulukorttien teon ensi joulua varten olen sentään jo aloittanut.

SannaS kirjoitti...

WAU!!! Ihan mielettömän upea kortti!! TYKKÄÄN!!!
Iloista uutta vuotta! =)

Maaret kirjoitti...

Näin aluksi kiitän vuoden aikana suunnattoman monista mieltä lämmittävistä kommenteistasi, joita olet sivuilleni jättänyt, KIITOS!
Tyttäresi on osannut ostaaa todella kauniin ja monikäyttöisen leimasimen sinulle lahjaksi:)
Itse korttiisi, joka on kivat värivalinnat omaava kokonaisuus, aivan ihana ruudullinen taustapaperi ja kivasti olet leimakuvan leimannut ovaaliin hiukan vinoittain, sopii hyvin tätän.
Hyvin olet 365 kortin haasteen saanut täytettyä, minä en uskalla mitään lupauksia tehdä, koska eikö se ole yleensä niin, että uudenvuoden lupaukset on tehty rikkomista varten:):)
Hyvää uutta vuotta 2010 ja roppakaupalla askarteluintoa toivotellen.
-Maaret

Marika kirjoitti...

Oi, miten ihania kortteja oletkaan tehnyt!

Idearikasta uutta vuotta 2010!

Leenamummi kirjoitti...

Kaunis kortti! Kiva on saamasi leimasin ja olet kauniisti asetellut kuvan korttiin! Lisänä ihastuttavat perhoset.
Hyvää uutta vuotta Sinullekin!

Pihku kirjoitti...

Mukavaa Uutta Vuotta!

Taava kirjoitti...

Askarteluntäyteistä uutta vuotta! M en lupaa mitään, niin ei tarvitse niitä rikkoakkaan. Joulukorttihaasteenne vaikuttaa tosi hyvältä, täytyy varmaan ajatella vähän samaa, jsokin siihen tulee sitten väkisin tauko... ja kuinka pitkä, en tiedä.

Susa kirjoitti...

Oikein ihanaa ja inspiroivaa uutta vuosikymmentä :)

Katjuska kirjoitti...

Ihanaa alkanutta vuotta myös sinulle!
Upea kortti jälleen, nuo perhoset ovat kauniit:)
Mahtavasti olet saavuttanut aiempia tavoitteitasi, minä en moisia voi asettaa, tulee pian stressi :/
Yhden tavoitteen uudelle voisin sinulta napata, tuon 5 joulukorttia kuukaudessa! Tulisi käytettyä nykyisiä joululeimoja ja helpotettua loppuvuoden ruuhkaa....kun aina tulee joulun alla hankittua läjäpäin uusia joululeimojakin :)

Hilkka kirjoitti...

Ihana kortti ja nuo perhoset, saiskohan jostain suomal. kaupasta tuon leikkurin?
Hattua nostan kun olet käsi kipsissä pystynyt kortteja tekemään, kokemusta minullakin muutaman vuoden takaa, no tein kyllä hiukka tilkkutöitä vaikka aikas hankalaa oli kun oikea käsi kans paketissa.
Kiitos myös sinulle menneestä vuodesta ja ihanaa askartelun täyteistä uutta, onhan se jo hyvässä alussa:)

Tassutaapero kirjoitti...

Tosi upea kortti, ihania perhosia!! Vau tuota viime vuoden korttimäärääsi, 364! Eli mielettömästi:) Joulukortti-idea kuullostaa hyvältä, kun itseltäni jäi tällä kertaa kaikki joulukortit postittamatta! Kaipaatko kaveria haasteeseen:)??

Raisa kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta sinullekin. Hyvin lapset osaavat kuunnella ja pistää mieleen mitä vanhemmat toivoo :) Mullakin jäi pahasti kesken tuo leimat korteiksi... Jos vaikka yrittäisin minäkin tuota viisi joulukorttia kuukaudessa, en ole vielä joulukortteihin kyllästynyt ja tältä vuodelta jäi yli vaan pari korttia. Eipä ainakaan tulis sitten niin kiire loppuvuodesta.

Lumituulia kirjoitti...

Aivan ihana leimasin ja kortti, niin värimaailman kuin sommittelunkin puolesta! Hyvää alkanutta vuotta ja onnea värityksen opettelun saralle.

Sinihilkka kirjoitti...

Ompa suloinen kortti! Kokonaisuus on hieno, yksinkertaisuudellakin saa ihanaa ja näyttävää. Tuo perhosleikkuri pitäisi joskus hankkia, kuolaan melkein täällä xD

Pysyvätkö kuivapastellit muuten paperissa hyvin vai tarvitseeko fiksatiivia? Mietin sellaisten hankkimista.

Mervi kirjoitti...

Upeaa alkanutta askarteluvuotta sinullekin ja kiitos kommenteistasi, mehän nähdäänkin tänä vuonna!?! Hyvä tuo lupaus joulukorttien tekemisestä, olen ajatellut samaa, tuli taas niin kiire;-))m

Back to Top