Ja lisää sinisiä kortteja

No niin nyt ollaan melkein joulukorttipinon pohjalla. Huomiseksi on vielä yksi kortti ja sitten olenkin esitellyt teille kaikki kortit. Tällä kertaa taas tällaisia helppotekoisempia kortteja.

Kortti 363

Pahoittelen tämän kuvan laatua. Kortti oli valitettavan hankala kuvata. Tähän embossasin sekä kuuset että tekstin valkoisella. Päälle vetelin Distress Inkin sinisävyisillä musteilla - valitettavasti värisävyt ovat aivan vääriä kuvassa, toivottavasti sentään idea aukea... Lisäksi rassasin vielä kuvan reunat ja lisäsin niihin vielä vähän mustetta.

Kortti 362

Tämä leimasin on myös Magnooliaa ja se oli ihan pakko saada. Tässä on embossattu kimmeltävällä hopealla ja käytetty myös Distressin musteita. Yksinkertainen ja kaunis mielestäni.

Kortit osallistuvat seuraaviin haasteisiin

* Kortti päivässä
* Leimat korteiksi #116 - 117

6 kommenttia

Sari kirjoitti...

Onpa hienoja! Tuo kuusileimasin on ollut yksi mun lemppareista, en tosin ole sitä hankkinut.. Mutta eipä tuo alempi Magnoliakaan kauas taakse jää. Todella tyylikkäitä, ehkä tuo sininen tekee sen?!

Anitta A. kirjoitti...

Moikka! Kiitos käynnistäsi blogissani, siellä ei tosin kiireiden takia ole vähään aikaan mitään tapahtunut...:) Sun blogissasi olen vieraillut aiemminkin, tosin olen tainnut käydä 'salaa', jättämättä merkkiä itsestäni. Todella taidokkaita, kauniita kortteja teet. Ilmeisesti tavataan livenä Vihdissä syyskuussa, katselin, että olit myös ilmottautunut:)

Hilkka kirjoitti...

Ihania kortteja. Sinä sait aikaan tuo kuusileimasimella tehdyn kortin, todella kaunis:) Mulla tuli siitä vain yksi harjoitelma.
Rauhallista Joulua:)

Maaret kirjoitti...

Todella onnistuneita ja kauniita kortteja molemmat :)
Hyvää joulua!

Lumituulia kirjoitti...

Nämä sinisävyiset kortit vievät mennessään... Tuo ylempi on jotenkin niin erilainen, tykkään.

SannaS kirjoitti...

WAU!! Upeat kortit! =)

Back to Top