Joulukalenteri...

Olen perinteisesti (eikös neljä peräkkäistä ole jo perinne?) koonnut ystävilleni joulukalenterin kotisivumuodossa. Tänäkin vuonna noita kalentereita syntyi lähes kolmekymmentä. Kaksi näistä rompuista lähti Anna hyvän kiertää haasteeseen osallistuneille. Kaikki yhtä lukuun ottamatta ovat jo toivottavasti oikeissa osoitteissaan. Viimeisen pääsen ojentamaan perjantaina kun Mallorcalla asuva ystäväni tulee luokseni saunomaan. Sitä odotankin jo innolla, koska emme ole nähneet lähes vuoteen.

Mutta takaisin kalentereihin. Valitettavasti unohdin kuvata valmiit kalenterit silloin kun ne olivat vielä kaikki minulla. Oho! No mennään tällä kollaasilla jonka muokkasin kalenterissa käyttämistäni kuvista. Muuta minulla ei ole - valitan.

Toivottavasti näistä kalentereista on saajilleen edes vähän iloa. Minulla oli ainakin hauskaa näitä tehdessäni. Vaikka täytyy kyllä sanoa että aikaa näihin meni enemmän kuin se yksi vapaaviikko tuossa aikaisemmin...

Tein siis ensin kortit valmiiksi ja sitten taittelin tarvittavan määrän yksinkertaisia cd-koteloita joihin kortit kiinnitin...

Kortit 304 - 327Kortit osallistuvat seuraaviin haasteisiin

* Kortti päivässä

5 kommenttia

Sari kirjoitti...

Oi mikä ihana idea!

Carola kirjoitti...

Kauniita kortteja, hauska idea. Valtavan työn olet tehnyt :)

Eleonora kirjoitti...

Kiitos vielä ja tänään olikin kiva laittaa cd koneeseen, hauska oli:) Yritän muistaa sen suklaan tai viinipullon tai sitten ihan vaan rahaa:)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

todella ison työn olet tehny toisten ilahuttamiseksi!

Mervi kirjoitti...

Wow, mikä työ - ystäville parasta! ;-))m

Back to Top