Stamp with Fun Challenge 42

Nyt ovat kaikki haasteblogit täynnä toinen toistaan kiinnostavampia haasteita. Jostain syystä osallistumiseni tahto jäädä aina viime tinkaan.

Tähän haasteeseen kiepsautin luonnoksen taas toisin päin. Ja ihan vain siksi että leimakuva katsoo tuohon suuntaan. Tämä on taas näitä ihastuttavia Stampiesin nalleja. Väritin kuvan kuivapastellein. Tekstin embossasin mustalla ja lisäksi pätkä nauhaa ja muutama metallikoriste. Minusta tästä kortista tuli ihan kiva.

Here is my card for Stamp with Fun Challenge. Thanks for looking.

Kortti 18/2010Kortti osallistuu seuraaviin haasteisiin

* Leimat korteiksi #142
* Stamp with Fun

6 kommenttia

Katjuska kirjoitti...

Tosi ihana!
Tuo leima on niin söpönen :)

krista kirjoitti...

Tosi kiva kortti :). Poikien korteissa mulle on aina haaste keksiä leimakuvan lisäksi muuta koristusta, kun usein kukat ei oikein sovi. Tässä on mukavat koristeet ja tuo sininen nauha on kivan piristävä.

SannaS kirjoitti...

IHANA!! Tosi magee ja iloinen kortti! =)
..itse tein kanssa päivällä samaiseen haasteeseen kortin kun tykkäsin luonnoksesta, meinasin et postaan vasta huomenna kunnes luin sulta "että jää viime tinkaan" osallistuminen, no kipin kapin katsomaan ja tosiaan huomennahan siellä ois ollu jo uusi haaste ;) kiitos siis sinulle "herätyksestä"!

tanjaak kirjoitti...

Hei Riina! Oikein nätin kortin olet tehnyt. Tosi söpö tuo pyöräilevä nalle. Kiva kun päätit osallitua SWF:n haasteeseemme.
xxxTanja

The Crafty Den kirjoitti...

What a cute card. The image is adorable and the papers are gorgeous. Thanks for joining us at stamp with fun this week. Hugs, Denise x

kirsin kortit kirjoitti...

Miten ihana kortti! Tosi hieno:)

Back to Top