Loput huhtikuiset joulukortit

Taas homma jäi "vähäsen" viime tippaan, mutta valmista tuli. Poikani kehui minulle eilen että on hullun hommaa tehdä huhtikuussa joulukortteja. Juhannuksena tämä tuntuu varmasti vielä hullummalta. Noh - lokakuussa pitäisi olla valmiina iso pino kortteja...

Kortti 97/2010
Tämä kuva kuten kaikki muutkin on väritetty kuivapastelleilla. Kuvan reunoja värjäsin Distress Inkin Vintage Photo musteella. Taustapaperi on Magnoliia (kerrankin tiedän sen). Kukkien keskellä on haaraniitit ja niissä vielä puolihelmet.

Kortti 96/2010
Yksinkertaisella linjalla jatketaan. Värjäsin tuon kuvan taustan chalkseilla. Pipojen tupsuissa on Flower Softia. Lisäksi muutama pieni haaraniitti. Eikä tämä kortti muuta tarvinnutkaan.

Kortti 95/2010
Tässä olen taas värjännyt sekä kuvan että taustan reunat Vintage Photolla. Molemmat taustapaperit ovat magnoliaa. Kirjaimet ja kuva on kohotettu taustasta tarrapaloilla.

Kortti 94/2010
Tämä High Hopsin leimakuva on ehdottomasti hauska. Värimaailman poimin tästä taustapaperista. Onneksi löysin juuri siihen sopivaa vihreää paperia varastoistani. Sillä olen kehystänyt tekstin ja leimakuvan sekä leikkasin siitä lumihiutaleet Marthan leikkurilla. Lumihiutaleiden päälle kiinnitin lumihiutalekoristeet, joista leikkasin kiinnityslenkit pois.


Kortit osallistuvat seuraaviin haasteisiin

* Viisi joulukorttia kuussa: 2 - 5/huhtikuu

5 kommenttia

Hilkka kirjoitti...

Vautsi mikä urakka ja aivan upeita kortteja:)) On se sit joulukuussa kivaa kun kaikki ovat valmiina:))))
Mukavaa vappua:))...ei voi kaunista toivottaa kun meillä ainakin on vesisade ja äsken näytti siltä että olisko pikkusen valkoista joukossa!!

SannaS kirjoitti...

Oi Waude!! Tosi ihania kortteja!!! =)

Tintti kirjoitti...

Sait sinäkin urakan taas valmiiksi. Kauniita kaikki mutta lila on suosikki. Oikein hyvää vappua sinulle ja perheelle.

Katjuska kirjoitti...

Olet olet taas aivan yltiöahkera! Ihailen tarmokkuuttasi!
Minulla oli sama joulukorttitavoite, mutta se on mennyt pieleen jo ajat sitten :(
Kauniita kortteja!

Hauskaa vapun jatkoa :)

Pihku kirjoitti...

Nyt kun sain sentää nomatkin julkaistua ni aattelin kiertää nää teitin kortit ja kommentoida. Nättejä, tykkään eniten tosta alimmaisesta ja siitä punaisesta jonka julkaisit aiemmin.

Back to Top