High Hopes Challenge #76

Tämän kertaisessa Sirpan tekemässä haasteessa piti tehdä vauvakortti tai kortti pienelle lapselle. Mikäs sen mukavampaa. Olin juuri sopivasti värittänyt tämän leimakuvan kuivapastellikynillä. Taustalla olevan kartongin kohokuvion Spellbinders Impressabilites kohokuviointilevyllä ja hioin sitä sen jälkeen. Lisäksi nauha, hakaneula, tutti ja "itsetehty" koriste.

Koriste on noin vuoden vanha. Kokoonnuimme Jehkon ja Tintin kanssa Pihkun luokse testaamaan kutistemuovia. Minulla oli silloin oikea käsi kipsissä ja kaikki muut joutuivat tekemään työt puolestani. Kiitos teille. Tämä koriste sopii mainiosti tähän korttiin.

Here is my card for High Hopes Challenge. Thanks for looking.Ja sitten vielä yksityiskohtia

Kortti osallistuu seuraaviin haasteisiin
* Leimat korteiksi #212
* High Hopes Challenge

7 kommenttia

Maaret kirjoitti...

Oi Riina, nyt on kyllä aivan ihana kortti esillä:) Herkkä väritys, ihanat taustat ja tutti-kutistemuovisydän-hakaneula on oiva toteutus!

debby4000 kirjoitti...

Oh this is so cute, fabulous colours too.
luv
Debby

sari kirjoitti...

voi kun on söötti kortti! Ja ihana se sydän!!!

Hilkka kirjoitti...

Aivan ihana kortti ja mahdottoman kaunis kutistemuovisydän:)

Kiitos Riina kun jaksat käydä blogissani:) Olenkin täällä mökillä niin tylsistynyt kun kone toimii hitaasti, melkein tunti meni tuossa tänäällisessä kuvan laitossa:( No jospa tulis se sade voisi hyvällä omalla tunnolla mennä kotosalle:))

6 wacky women kirjoitti...

Beautiful card, Riina
Thanks for joining us for the High Hopes Challenge.

Karen x

Mirva kirjoitti...

Ihan mielettömän upea! tosi hyvin keksitty tuo kutistemuovi ja tutti jutska.

Lacey Stephens kirjoitti...

Wonderful card! Thank you so much for playing along with our challenge last week. We have another fun one this week...Spring Flowers! Use an image with flowers, DP with flowers, or add flowers to your card! We would love for you to play along again.
~Lacey
High Hopes DT
www.stampandcreate.com

Back to Top