Vauvaonnittelut

Huomenta kaikille! Toinen lomaviikko takana ja korttisaalis on kyllä melko laiha. Lähinnä olen esitellyt teille ennen lomaani valmistuneita kortteja. Mutta olen tavannut lomallani ystäviäni, joita en ole nähnyt aikoihin ja sen lisäksi kuntoillut paljon enemmän kuin se normaali zumba kerran viikossa. Eiköhän tässä olla kuitenkin voiton puolella ;)

Sitten tämän kertaiseen korttiin. Kuva on taas I Brake for Stampsiä. Kuva on leimattu StazOn musteella, jota tämä tekniikka vaatii. Olen värittänyt sen Distress Inkeillä - sävyä en enää valitettavasti muista. Taustan värjäsin Distress Inkin Stormy Skyllä musteenlevittäjää apuna käyttäen. Suihkin päälle vettä Timpan suihkepullolla ja kuivasin sen saman tien talouspaperilla. Minusta tuosta taustasta tuli hieno.

Kohotin taas kuvaa irti pohjasta, joka on tehty samalla tavalla kuin tuo leimakuvan taustakin. Ainoa juttu tässä on että paperi pitää olla kiiltäväpintaista - tai oikeastaan minä käytin kyllä jo kartonkia. Myöskään kartongin pintaan ei kannata paljoa koskea, koska sormista irtoava rasva pilaa lopputuloksen. Tekniikan opin Intohimona askartelu tapahtumassa Stampinbackin kaupan demopisteestä. Välineeni ovat vain erilaiset. Piti soveltaa sillä mitä omista tarvikkeista löytyi. Taru on tehnyt postauksen meille demotusta tekniikasta.


Back to Top