Joulukorttitalkoot - osa 1

Maaret ja Minna K saapuivat Raumalle jo perjantaina. Tapasimme heidät jo illalla Pihkun ja Tintin kanssa ruokailun merkeissä Wanhan Rauman Kellarissa. Aika vierähti hujauksessa ja juttua riitti.

Sain tuliaisiksi nämä upeat Maaretin tekemät helmet jotka olivat tässä Minnan tekemässä hienossa lahjapussissa lisäksi oli vielä tämä huippuhieno Minnan tekemä kortti - kaunis kiitos teille molemmille. Oli tosi kiva että viitsitte lähteä Raumalle asti.

2 kommenttia

Hilkka kirjoitti...

Oi miten upeat kortit olet saanut ja hienon lahjuksenkin:)Maaretille laitoinkin jo kommenttia että ihan tuli ikävä tuota Wanhan Rauman kellaria, kävin veljen vaimoni kanssa siellä syömässä silloin kun Raumalla oli Tilkkupäivät--olimme siellä koko viikon lopun mutta mihinkään kauppoihin emme ehtineet kun vain perjantaina syömään! Ihana tunnelmallinen tuo kellari:))Yhdelle naisimmeiselle annoimme tehtäväksi hankkia meille korvausta vastaa raumalaiset nenäliinat joissa on nyplätty pitsi...emme saaneet niitä koskaan:(

Maaret kirjoitti...

Riina! Kaunis kiitos vielä kerran aivan kertakaikkisen upeasti järjestetystä tapaamisesta, pää on vieläkin matkasta "sekaisin".
KIITOS!

Back to Top