Kyselen ihan muuten vaan...

Blogissani on ollut viimeaikoina ihan luvattoman hiljaista. Minulle iski Vihdin tapaamisen jälkeen jonkunlainen syysväsymys eikä kortteja oikein synny.

Jotain toimintaa tänne järjestääkseni ajattelinkin vaihteeksi kysyä teiltä vinkkejä syksyyn.  Askarteluun, luontoon tai mihin vaan liittyen. Jos sinulla on joku hyvä idea ja haluat jakaa sen meille muille jätä kommentti tähän postaukseen viimeistään 10.10. mennessä. 

14 kommenttia

Kirsi kirjoitti...

Kokeileppa vaikka skräpätä sinulle mieluisasta asiasta. Jos se väsymys siitä katoaisi kun mieli täyttyisi ihanista ajatuksista ja mieluisista tekemisistä? =) Ihanaa ja raikasta syksyä sinulle!

Mervi kirjoitti...

En tiedä onko vika bloggerissa, vai mikä mutta sun sivut aukeutuu niin älyttömän hitaasti verrattuna aikaisempaan. Sorry siksi en ole paljon nyt käynytkään, mutta on tainnutkin olla hiljaista. Mulle ainakin tuli tavaraähky, kun tuli ostettua kaikkea - nyt on niinkuin liikaa tekemistä ja meinaa vähän turhautua kun ei ehdi kaikilla leluilla leikkiä. En pääse korttitalkoisiin, olen kinttu paketissa silloin, mutta pitäkää hauskaa - ja uskon sen. Eikun motivaation metsästykseen;-))m

Hilkka kirjoitti...

Mervi on tuskaillut bloggerin kanssa, minäkin välillä mutta sinun sivut nyt ainakin aukes kohtuullisessa ajassa---joskus ei:)
Mulla kans kortteilu ollut nyt tauolla, inspis puuttuu mutta jos sinulla on ompelukone niin surrauta sillä jotain---minun inspis on nyt siinä, sain juuri ihania uusia kankaita:)))

Pipertäjä kirjoitti...

Mulla lisäntyi motivaatio kun pistin joulukortit samoista materiaaleista-ringin pystyyn, siinä joutuu pakostakin miettimään ja alkaa ideat pulputa. Suosittelen kokeilemaan vastaavaa, eikä ole kuitenkaan niin pitkäaikainen, että ehtisi tylsistyä. Lisäksi voit käydä lataamassa akkuja ihanassa luonnossa! :) Tai sit vaan käperryt viltin alle hyvän kirjan ja suklaan kanssa. :) Hyvää syksyä ja paljon inspiraatiota!

Apris kirjoitti...

Meinasin ehdottaa samaa kuin Pipertäjä. Olen mukana hänen aloittamassa ringissä ja tää on kivaa. Tai ehkä pieni pakollinen taukokin tekisi ihmeitä motivaatiolle ja inspikselle. Itse olen huomannut, että väkisten ei kannata yrittää.
Mukavaa ja aurinkoista syksyn jatkoa.

Karita kirjoitti...

Minunkin blogini on hiljentynyt ja itselläni on ongelmana se, etten jaksa istua koneen ääreen postauksia tekemään,kun se vie niin tuhottoman kauan aikaa. Jokin on kadonnut, enkä tiedä mitä etsiä tai mistä.. :( Joten, minulla ei valitettavasti ole neuvoja antaa. Halusin vain kertoa, että samassa veneessä mennään :)Joten, et ole yksin :):)
Mutta jospa tilanne parantuisi viimeistään Talkoissa ;)

SannaS kirjoitti...

no voihan rähmä jos innostus on kateissa...josko se auttaisi kun pitää vaan oikein kunnon tauon ettei vilaisekkaan askartelupöytään päin??? Tai sitten jos yrittäisit löytää luonnosta jotain askarreltavaa kotiin?? esim. vaahteranlehdistä kranssi oveen??
Ihanaa viikonloppua sinulle!! =)

Lumituulia kirjoitti...

Juu olen kokenut kanssa tuon kun inspis kortteiluun on mennyt... Sen on vaan parempi antaa olla tai sitten ainakin keksiä jotain aivan muuta askartelua ja katsoa, että löytyisikö se inspiraatio kortteiluunkin taas. Ja kuten muutama muukin täällä on maininnut tuosta kortit samoista materiaaleista ringistä, niin voin myös suositella. Erilaista ja pistää tekemään kortin viikossa neljän viikon ajan! Toki myös syksyn väriloisteessa oleva luonto voi antaa ideoita ja inspiraatiota myös askartelun rintamalle. Mm. sammaleesta ja jäkälästä saa tehtyä monenlaisia asetelmia käpyjen ja havujen/ varpujen kanssa, vaikka terassille tai eteiseen.

Pihku kirjoitti...

Vai inspis hukas...mul ois ku ehtis ja sais noi tavarat paikalleen. Kävin niitä läpi ja katoin mitä en tarvii. heh...ja niitä ei oikke löytyny...mistään ei malta luopua :D
Mein pitää varmaan pitää visiointi-ilta jospa sit tulis tehtyy visioinnin lopputulokset näytettäväksi ;)

Maaret kirjoitti...

Mä ehdotan sulle rohkeasti; pidä taukoa tapaamiseen asti, niin eiköhän me muijat saada sulle sitten kunnon inspis aikaiseksi, tai sitten ei :) Itselläni intoa riittäisi, mutta elämä heittelee välillä ja meno on tällä hetkellä niin hektistä, ettei aina edes tiedä minne piti mennä ja minne oli menossa...
Mitäpä jos kokeilisit muutaman illan istua vaikka telkkarin ääressä ja kutoa villasukat joulupukin konttiin tai ihan vaan omaksi iloksi jalkoja lämmittämään:)

Tintti kirjoitti...

Hakusessa on inspis myös täällä. Itse olen ajatellut että ei ole pakko tehdä jos ei kerran huvita. Käperryn mielummin kirjan kanssa nojatuoliin kun menen askartelemaan. Tai sitten teen ristikkotehtäviä, siis aivan muuta kuin askartelua. Joskos se inspis sitten sieltä pikku hiljaa palaa takasin...

Ritva kirjoitti...

Täällä myös eräs joka on välillä taistellut saman oireyhtymän kanssa.
Kyllä se inspis löytyy, kun "unohtaa" kortteilun vähäksi aikaa. Yksi keino minulla on ollut etsiä uusi tekniikka tai tyyli tehdä kortteja; katsella ideoita lehdistä, netistä jne. ja kun "se oikea" osuu kohdalle, sen huomaa...taas mennään uudella innolla!
Anna itsellesi aikaa, pakolla ei kannata yrittää mitään, asiat vain tulee tehtyä vaikeimman kautta.
Mukavaa syksyä !

Leenamummi kirjoitti...

Huomasin juuri vähän aikaa sitten, ettei ole tullut leimakuvia väriteltyä aikoihin? Antaa vain ajan kulua ihan rauhassa;)
Kokeilepa näin tummina iltoina rentoutua niin, että menet meren rannalle tai kauas valoista pilvettömänä iltana, katselet taivaalle ja NAUTI! Anna vaikka mielikuvituksen lentää, minusta joskus tuntuu, että tähtitaivas on ihan elävä olio, oikein mahtava sellainen!

Saron kirjoitti...

Minä olen tapellut välillä aikapulan kanssa ja välillä tuskaillut kanssa inspiraation puuttumista.. Sama ohje kuin muillakin on minullakin antaa, eli anna olla, kyllä se inspis sieltä hiippailee takaisin jos on tullakseen:) Ja mikä jottei ei tulisi!! Mulla auttaa välillä sekin, jos järjestän tuon askartelunurkkaukseni, ja sitten vaan odottelen, koska tuntuu kivalta alkaa näpertelemään:) Korttitalkoissa voi taas jonkinasteisen innostuksen saada, itse ainakin odottelen kovasti tuota tapahtumaa! Jaksellusta!!

Back to Top