Hyvää ja Idearikasta Uutta Vuotta!

Tämä vuosi on alkanut leppoisissa merkeissä. Vuoden vaihde meni nukkuessa ja olen ottanut koko päivän rauhallisesti ilman mitään suurempia hötkyilyjä.

Vuosi sitten asetin itselleni muutaman tavoitteen:

Viisi joulukorttia kuussa onnistui loistavasti ja sainkin kaikki kortit tehtyä helposti ilman suurempia tuskia. Täytyy sanoa että haaste helpotti kummasti viime vuoden joulukorttiurakkaa.

Lisäksi tavoitteena oli käyttää useampaa väritystekniikkaa kuivapastellien lisäksi. Noh - ProMarkkereita käytin kyllä enemmän ja siihen se melkein sitten jäikin.

Tänä vuonna jatkan samaa joulukorttihaastetta, jos resurssini siihen suinkin riittävät. Aion urheilla tulevan vuonna huomattavasti enemmän kuin viime vuonna ja suunnitelmasta löytyy niin vesijumppaa kuin zumbaakin. Luonnollisesti urheiluharrastuksissa vietetty aika on pois kortteilulta. Tavoitteena on kuitenkin löytää kadonnut vyötärö kevään aikana. Muita lupauksia en tälle vuodelle ole antanut. Eiköhän tuossa ole riittävän iso pala purtavaksi.

Edit: Jouduin myös tuon kadonneen vyötärön metsästyksen vuoksi luopumaan pestistäni Purppurataivaan dt:nä. Urheilu vie jo neljä iltaa viikostani ja lisäksi tulee vielä perhe ja työ. Haluankin kiittää Mirvaa mahtavasta ajasta hänen dt:nään. Olen tutustunut upeisiin ihmisiin ja oppinut paljon uutta. Blogini tulee jatkossa päivittymään huomattavasti harvemmin, mutta enköhän kuitenkin saa vielä jotain aikaiseksikin.

-riina-

13 kommenttia

SannaS kirjoitti...

Onnellista Uutta Vuotta!! =)

Hilkka kirjoitti...

Oikein ihanaa alkanutta Uutta Vuotta sinulle myös:)

Minnamanna kirjoitti...

Hyvää alkanutta vuotta 2011!
Ja onnea uuden vuoden lupauksillesi! Vyötärän suhteen mulla on samansuuntaisia ajatuksia ja tuo 5 joulukorttia kuussa kuulostaa loistavalta idealta. Varmaan ainoa järjellinen tapa saada kortit ajoissa valmiiksi :)

Maaret kirjoitti...

Ihanaa uutta vuotta ystäväiseni!

Katjuska kirjoitti...

Aivan ihanaa ja onnekasta uutta vuotta :)
Ja onnea haasteisiin ;)
....minä olen myös asettanuit yhden haasteen kevääksi, ilmoittauduin ½-maratonille Helsinki City Runiin, siinä minulle haastetta myös riittämiin. ehkä sinne treenatessa samalla myös muutama liikakilo karisee minultakin ;D

Raisa kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta!
Kiitos joulukorttihaasteesi johon minäkin yritin tarttua, en ollut ihan hukassa korttieni kanssa, vaikka en mukan tahdissa pysynytkään :) Tänä vuonna aion yrittää myös uudelleen ja lisäksi vielä kirjoittaa kuoret saman tien valmiiksi, se kun tuntuu olevan vielä vaikemapaa kuin korttien tekeminen ajoissa;)Siis ensin omat lähetettävät ja sitten vasta myyntikortit, jospa niin onnistuisin paremmin! Onnea omiin haasteisiisi ja toivottavasti saavutat tavoitteesi.

Mervi kirjoitti...

Hyvää alkanutta vuotta ja kiitos kaikista ihanista kommenteista viime vuodelta ja mukavaa oli vihdoin tavatakin!
Tuo joulukorttihaaste on kyllä oiva ja yritän myös sitä - aina tulee loppuvuodesta kiire noiden kanssa!
Onnea myös muihin tavoitteisiin ja harrasteisiin, minulla alkoi tipaton tammikuu...
mutta suklaata vielä menee liikaa liikuntaan nähden. Ehkä se tästä;-))m

Minna kirjoitti...

Idearikasta ja tuotteliasta tätä vuotta!!!

bigM kirjoitti...

hienot tavoitteet;)
Onnea Uudelle Wuodelle!

Leenamummi kirjoitti...

Hienoa, että pystyit tavoitteitasi saavuttamaan! Varmasti joulukorttirumba noin helpottuu, minun ABC-yritykseni jäi vain ihan alkuviikoille, joten kiire tuli:D
Liikuntaa olen minäkin päättänyt lisätä, mutta sen ei pitäisi olla mahdotonta, koska viime vuoden lähes nollasta ei montaa suuntaa ole, tänään jo tein kävelylenkin "radan taakse".
Hyvää vuotta 2011!

Eleonora kirjoitti...

Sinulle myös ihanaa uutta vuotta 2011!
Täysin ymmärrän miten tuo aika onkaan rajallista, ja pitää sitä ymmärtää antaa muullekin kuin askartelulle:)
Taidan myös tarttua tuohon 5 joulukorttia/kk haasteeseen ja liikuntaa olenkin yli vuoden lisännyt:)

sari kirjoitti...

Oikein mukavaa 2011 toivottelen sinnepäin!! Kyllä se kasonnu vyötärö löytyy...=) Lähdenkö mukaan etsimään..=)

maiju kirjoitti...

Hieno päätös Riituli. Kunpa saisi itsekin otettua itseään niskasta kiinni ja laitettua itsensä taas kondikseen... katsotaan nyt, jos vaikka innostuisi myös.

Back to Top