Hyvää ja Idearikasta Uutta Vuotta!

Tämä vuosi on alkanut leppoisissa merkeissä. Vuoden vaihde meni nukkuessa ja olen ottanut koko päivän rauhallisesti ilman mitään suurempia hötkyilyjä.

Vuosi sitten asetin itselleni muutaman tavoitteen:

Viisi joulukorttia kuussa onnistui loistavasti ja sainkin kaikki kortit tehtyä helposti ilman suurempia tuskia. Täytyy sanoa että haaste helpotti kummasti viime vuoden joulukorttiurakkaa.

Lisäksi tavoitteena oli käyttää useampaa väritystekniikkaa kuivapastellien lisäksi. Noh - ProMarkkereita käytin kyllä enemmän ja siihen se melkein sitten jäikin.

Tänä vuonna jatkan samaa joulukorttihaastetta, jos resurssini siihen suinkin riittävät. Aion urheilla tulevan vuonna huomattavasti enemmän kuin viime vuonna ja suunnitelmasta löytyy niin vesijumppaa kuin zumbaakin. Luonnollisesti urheiluharrastuksissa vietetty aika on pois kortteilulta. Tavoitteena on kuitenkin löytää kadonnut vyötärö kevään aikana. Muita lupauksia en tälle vuodelle ole antanut. Eiköhän tuossa ole riittävän iso pala purtavaksi.

Edit: Jouduin myös tuon kadonneen vyötärön metsästyksen vuoksi luopumaan pestistäni Purppurataivaan dt:nä. Urheilu vie jo neljä iltaa viikostani ja lisäksi tulee vielä perhe ja työ. Haluankin kiittää Mirvaa mahtavasta ajasta hänen dt:nään. Olen tutustunut upeisiin ihmisiin ja oppinut paljon uutta. Blogini tulee jatkossa päivittymään huomattavasti harvemmin, mutta enköhän kuitenkin saa vielä jotain aikaiseksikin.

-riina-
Back to Top