Vaihteeksi vähän erilaista...

Huomenta!

Tässä kortissa lähdin reilusti mukavuusalueeni ulkopuolelle. Valitsin vihreälle kaveriksi liilan värin, joka ei todellakaan kuulu suosikkeihini. Lisäksi käytin kortissani kimalleliimaa - kuten ystäväni tietävät en pidä kimaltavista korteista. Lisäksi väritin osan kuvaa kahteen kertaan ja kohotin sitä 3D-tarrapaloilla. Tutin lenksussa on vielä koholakkaa. Ja yllätys yllätys: olen vielä tyytyväinen tähän korttiin.

9 kommenttia

maiju kirjoitti...

Välillä on ihan kiva testailla omia rajojaan. Ihana kortti. Väri on niin herkullinen, kiva kohotus tutissa. Ihana kortti kaiken kaikkiaan.

Ansku kirjoitti...

Tosi onnistunut kortti!Ehdottomasti kannattaa karata mukavuusalueeltasi toistekin:)Värit toimii kivasti yhteen ja kuva kohotuksineen ja koholakkoineen on ihan huippu.

pipertäjä kirjoitti...

Syytä ollakin tyytyväinen. Tää on ihana! Itsellä meinaa violetin kanssa olla hiukan samaa oiretta, tässä kortissa ainakin toimii! :)

sari kirjoitti...

voi että miten ihanan suloinen kortti! Todella kaunis ja hempeä!

Maaret kirjoitti...

Ei ihme, että olet tyytyväinen korttiisi, minäkin tykkään tosi paljon:) Koholakka kiva lisä, samoin kauniit pienen pienet metallikoristejalat:)

SannaS kirjoitti...

WAU!! Upea kortti!! Ihanan raikas ja niin tyylikäs kokonaisuus!! =)

Karita kirjoitti...

Upea kortti! :)
Valitsemasi värit eivät kuulu minunkaan suosikkeihin, mutta hienoa huomata, että ne todellakin toimivat :) Kuva on suloinen ja ihastelin tuota tekstiä - kivat tähdet yksityiskohtina :) Ja minuun uppoaa kimallus aina ;)

Ansu kirjoitti...

Korttisi on itse suloisuus!!! Ihanan pirteä. :)

Paperia ja lankaa kirjoitti...

Pirteä kortti, suloinen leima!

Back to Top