Kortit samoista materiaaleista 4/4 by Raisa

Viimeistä viedään. Kiitokset Raisalle, Lumituulialle ja Ansulle haastavasta kokemuksesta. On kyllä välillä aiheellista poistua tutuilta ja turvallisilta vesiltä - vaikka helppoa se ei kyllä aina ollut.

Väritin Ianin ProMarkereilla ja lisäsin muutamaan kohtaan vähän chalkseja. Kukan keskustassa ja napeissa on taas koholakkaa. Käytin paketista kaiken nauhoja ja punaisia haaraniittejä lukuunottamatta. Jopa tuon Ansun lähettämän viestilapun hyödynsin tuunaamalla sitä harmaalla musteella vähän paremmin värimaailmaan sopivaksi.

5 kommenttia

Apris kirjoitti...

Tosi upea kortti, ihanasti väritetty leimakuva.

Raisa kirjoitti...

Upea! Tykkään tuosta sinun värityksestäsi Promarkereilla. Mie en näitä darmareita oikein osaa värittää. Hieno idea käyttää myös tuo viestilappu :) Mulle tää oli todellinen haaste...kuvaamatakin vielä on, mutta kortti kon kyllä valmiina.

Maaret kirjoitti...

Oi, joi tästä kortista mä tykkään:)
Kivaa alkavaa viikonvaihdetta sinulle!

Lumituulia kirjoitti...

Hienon värikäs kortti. Tuon viestilapun käyttäminen on kyllä kiva idea ;-) itellä ei edes tullut pieneen mieleen moinen!

P.S. Mä ja vihreä ei olla aina bestiksiä ;-) Jouluna ehkä ja joissakin "pakollisissa" luonnon jutuissa.

Ansu kirjoitti...

Ihana! Tykkään värityksestäsi. Hyvin sait matskut käytettyä ja jotain ylimääräistäkin -> fiksu idea käyttää myös toi lippulappunen.
Hmm...tarttis varmaan itsekin kyseinen kortti tehdä... :D

Back to Top