Holiday Card Boot Camp - day 6

Nyt oli valittavana kolme kivaa luonnosta. Päätin tehdä kortin pyöreän luonnoksen mukaan. Syy siihen oli tietysti upea opetusvideo :)

Korttipohja oli valmiiksi pyöreä. Leikkasin siihen taustapaperin cd-levyä apuna käyttäne. Leimasin suoraan paperille Hero Artsin leimasimella ruskealla VersaFinella. Teksti on kotoisin Villakeijusta. Hankin sen eilen kädentaitomessuilta. Joulutähti on stanssattu ja sen alla on vaalean ruskeaa paperinarua.

Tässä tämän päivän aikaansaannokset. Okei - myönnetään. Vitospäivän kortti on ollut valmiina jo useamman päivän, en vain ole saanut kuvaa aikaiseksi. Boot Campin kortit ovat erilaisia kuin normaalisti tekemäni, mutta olen oppinut paljon uutta. Koitan vielä huomenissa tehdä loppujen neljän päivän ohjeilla jotain - katsotaan mitä saan aikaiseksi...

4 kommenttia

Hilkka kirjoitti...

Voi mahdoton kun sinulla on ihania jouluisia kortteja ja monta:)))) Nuo Hero Artsit ovat kyllä ihan ylivetoja:))

Enpä ajatellutkaan hävittää niitä osia, jos jaksaisin joku päivä syventyä uudelleen kokoamiseen---ihan heti eivät jouset pysyneet paikallaan joten ajatus korjauksesta tyssäs siihen!!Toisaalta tykkään tuosta boordikuviosta eikä Fiskarsilla ollut nyt uutta:))

Minna kirjoitti...

Ihana kortti, toimii hyvin ympyränä:)

Tirpuunen kirjoitti...

Kylläpä olet tehnyt monta upeaa korttia, aivan ihania ideoita! Mikä tämä Holiday Card Boot Camp oikein on?
Lempparini näistä taitaa olla tuo kakkonen, upea tummanpunainen väritys.

SannaS kirjoitti...

upea!!! =)

Back to Top