ATC-vaihto Miijjan kanssa

Sovimme Miijjan kanssa atc-vaihdosta jo keväällä. Aikaa oli toukokuun loppuun. Siihen tuli sitten samaan syssyyn Lontoon matkani ja korttien kuvaaminen ja julkaiseminen jäi. Nyt vihdoin ehdin kuvaamaan meidän molempien kortit.

Tämä oli kivaa puuhaa ja oli kyllä hienoa nähdä miten erilaisia lopputuloksia syntyi samoista aiheista. Ilman muuta tätä pitää kokeilla toistekin. Iso kiitos sinulle Miijja loistavasta ideasta!

Teimme molemmat kaksi korttia seuraavista aiheista:
  • perhonen 
  • vintage 
  • vauva 
  • rakkaus 
  • jotain leimattua
Tässä Miijjan upeat kortit jotka hän oli pakannut jokaisen ensin omaan suojapussiinsa ja sen lisäksi vielä tällaiseen arkkuun.

Ja tässä minun vastaavat korttini. Tein korttini aina kahden sarjana samaan tapaan mutta kuitenkin vähän erilaisina. Koin tämän jotenkin helpompana tapana lähestyä haastetta koska olen vasta-alkaja näissä atc-korteissa.


6 kommenttia

Hilkka kirjoitti...

Aivan mahtavia ATC-kortteja niin sinun kuin Miijankin, suorastaan huikaisevan kauniita ;-)

AnniK kirjoitti...

Superhienoja tuotoksia kummaltakin!

TaijuS kirjoitti...

Ihania kortteja kummallakin!

Apris kirjoitti...

Kertakaikkisen ihania kortteja olette tehneet molemmat.

Miia kirjoitti...

Kiitos Riina mielettömästi vaihdosta! Otetaan ehdottomasti joskus uudestaan! Parasta tässä vaihdossa oli saada tekemäsi ihanat kortit käteen, niitä olen ihastellut jo usean kertaan. Ja kiitos postauksen tekemisestä myös, itsellä kun kuvaaminen jäi kokonaan.

SannaS kirjoitti...

oi waude!! upeat kortit oot tehnyt!! erityisesti nuo perhos-aiheet on supermageita!! =)

Back to Top