Stretch your stamps - week 1


Osallistun Stretch your stamps nettikurssille. Ensimmäinen mielenkiintoinen viikko on takana ja tässä muutama kortti jotka olen ehtinyt tekemään.

Day 1: Background Stamps
Tähän korttiin käytin taustana ekokartonkia ja se on leimattu ruskealla VersaFinella Hero Artsin Envelope Pattern leimasimella. Reunat värjäsin Distress Inkin vintage photolla.Perhonen on tehty  Sizzix Stamp and Diecut - Antique Flowers and Butterflies leima/stanssisetillä. Perhosen värittelin distress inkin leimatyynyillä. Lisämmausteena nappi ja ruskeaa paperinarua.

Day 2: Collage Stamps
Tausta on leimattu Snow Cap Paint Dapperilla Timpan Papillon leimasetin leimalla ja kuivumisen jälkeen värjätty Distress Inkin sävyillä walnut stanin, broken china ja wild honey. Päälle embossasin valkoisella kohojauheella parilla Pinkpaisleeen spring jubilee setin leimalla. Vihkon reuna on stanssattu My Favorite Things Notebook Edge stanssilla. Kehys on stanssattu Timpan Tag&Bookplates stanssilla ja kuorrutettu koholakalla. Kiinnitin kehyksen parilla ruuvihaaraniitillä ja kirjoitin tekstin kehyksen sisälle Junior Dymolla. Lisäksi on vielä valkoista narua.
Tämän päivän ohjeilla tein myös toisen kortin mutta en voi vielä esitellä sitä teille, koska en ole toimittanut korttia vielä eteenpäin saajalleen.

Day 3: Alphabet Stamps
Kolmannelle päivälle oli monta upeaa korttia. En vain kokenut tässä vaiheessa kovin tarpeelliseksi lähteä leimaamaan kirjain leimoilla. Tähän kohtaan on ehkä tulossa vielä muutos. Minulla on yksi idea - saa nähdä toteutuuko se jossain vaiheessa.

Day 4: Graphic Stamps
Tähän päivään en hankkinut demossa käytettyä upeaa leimasettiä, koska muistin minulla olevan käyttämättömänä Wiff of Joyn Spots & Dots leimasetin. Leimasin Hero Artsin Shadow Inkin wet cement sävyllä taustan fabrianolle ja kävin reunat taas läpi vintage photolla. Kukat leikkasin samasta paperista retrokukkaleikkurilla ja värjäsin ne Distress Inkin wild honeylla keskelle lisäsin ruskeat puolihelmet. Teksti on stanssattu X-cutin Tags & Bookplates setin stanssilla ja kiinnitty haaraniitillä.

Day 5: Sentiment Stamps
Vitos päivä on vielä opiskelematta. Katsotaan ehdinkö tehdä tänne jotain :)
Back to Top