Stretch your stamps - week 2

Kurssi oli kaiken kaikkiaan antoisa. Sain monta uutta näkökulmaa näihin asioihin. Kahden päivän kortit jätin tekemättä. Toisessa käytettiin kirjainleimoja toisessa tekstejä. Niihin en tässä välissä tuntenut suurempaa mielenkiintoa. Tässä loput kortit jotka tein kurssin innoittamana.

Day 2: Collage Stamps
Embossasin taustalle valkoisella kohojauheella Timpan Papillon setin leimasimella ja värjäsin taustaa Distress Inkin sävyillä walnut stanin, broken china ja wild honey. Perhoset on leimattu erikseen, leikattu irti ja käsitelty matte Goose Bumpsilla. Liimasin ne keskeltä pohjaan ja kohotin siivet tarrapaloilla. Lisäkoristeena pitsiä ja Timpan metallikoriste, josta roikkuu teksti.


Day 6 (Bonus Day): Stamps with Dies
Perhoset on tehty Sizzix Stamp and Diecut - Antique Flowers and Butterflies leima/stanssisetillä ja väritetty ProMarkereilla. Ja päälle Goose Bumsia. Kaikki perhoset on kiinnitetty kortin sisäpuolelle ja ne näkyvät kannessa olevista aukoista. Reuna on kohokuvioitu Craft conceptsin kohokuviointitaskulla. Lisäksi ruudullinen paperinsuikale ja teksti ruskealla VersaFinella


Day 7: Floral Stamps
Tausta on leimattu ruskealla VersaFinella ja Impression Obsession Script taustaleimalla. Käsittelin reunat Distress Inkin Vintage Photolla. Maskasin kolme Magnolian ruusua samaan nippuun ja väritin ne Distress Markereilla ja käsittelin koholakalla. Ruusujen tausta on kohokuvioitu Cuttiksen kohokuviointitaskulla. Tekstin kiinnitin parilla haaraniitillä.

Day 8: Label Stamps
Tämä päivä tuotti päänsärkyä, koska en ole tottunut käyttämään tällaisia leimoja. Yhden löysin kätköistäni ja sillä mentiin. Se ja teksti on embossattu pronssin värisellä kohojauheella. Taustalla kahta eri kuviopaperia ja kaikki kerrokset on kohotettu irti toisistaan tarrapaloilla. Muutama puolihelmi koristeena.

Day 9: Outline Stamps
Taas meni vaikeaksi. Pääasiassahan käytän nimenomaa tällaisia leimoja. Ja tottakai halusin tehdä vähän jotain erilaista. Leimasin taustalle Hero Artsin Newspaper taustaleimalla ja wet sement shahow inkillä. Kukka on Stampendousin ja yritin värittäää sen Distress Markereilla. Kuvassa ei valitettavasti näy kukkien keskelle lisäämäni kimalteen. Kuva on kohotettu taustasta tarrapaloilla.

Day 10: Border Stamps
Ainut tätä kurssia varten hankkimani leimasetti oli Lawn Fawn Belinda’s Borders Stamp Set. Valitsin siitä sydän boordin ja väritin ja leimasin sen useamman kerran Distres Markereiden fired brickillä. Reunat tässä kortissa on värjätty taas vintage photolla. Sydän on kohotettu tarrapaloilla vähän irti taustasta.

Day 11: Reverse Stamps
Tämän kortin tausta on kohokuvioitu Sissixin kohokuviointitaskulla. Leimasin Hero Artsin soft sand sahow inkillä Large Blossom leimalla tekstipaperille. Tarkasti kuin katsot, niin leima erottuu tuolta tekstistä :) Lisänä paria muuta kuviopaperia ja nauhaa sekä tietysti teksti.
Back to Top