Askartelunurkkani

Paljon on tapahtunut sen jälkeen kun viimeksi esittelin teille askartelunurkkaukseni. Vuodenvaihteessa siirsin tavarat makuuhuoneesta seinän toiselle puolelle olohuoneeseen. Nykäisin kirjahyllyä muutaman metrin irti seinästä ja kaikki tavarat hyllyn taakse.


Tässä ensin yleisnäkymä tilastani.
Sain tällaisen upean ison laatikoston, joka on minulle juuri sopivan korkuinen seisaaltaan työskentelyyn. Päälle sopii korttiteline ja hylly korttipohjille. Punaisissa laatikoissa on kaikki joulukorttitarvikkeeni lukuunottamatta pöydällä näkyviä papereita, stansseja ja leimoja.
Ylimmäisessä laatikossa on varastoituna vaikka mitä eikä tila lopu kesken.
Laatikoston vieressä on mappihylly josta löytyy:
Hyllyn päältä DreamKutz, kukat ja korttipussit, seuraavalla hyllyllä metallikoristeet ja lisää kukkia. Laatikoissa on paperisilppuja ja vähän käytettyjä leimasimia. Sitten laminointilaite, 6x6 paperit ja Cuttis joka on aivan käden ulottuvilla ja helppo napata työpöydälle tarvittaessa.
Seuraavaksi löytyy 12x12 paperit ja kartongit sekä kirjekuoret, teipit, organzanauhat, harvoin käytettyjä leimoja, työkaluja sekä harvemmin käyttyjä musteita. Mapeissa on suurin osa leimasimistani. Osa stansseista sekä atc-kortteja
Hyllyn alaosassa on papereita leimaamiseen Bian kierteitä ja kohokuviointitaskuni.
Vastapäätä mappihyllyä minulla on kaksi laatikostoa pinottuna. Päällä säilytän Fiskarsin paperileikkuria, joka on jatkuvassa käytössä sekä Inktense kyniä. Kahdessa ylimmässä laatikossa on Penny Blackin leimat. Alemmissa tarvikkeita.
Seuraavassa laatikostossa on päällimmäisenä kaksi osainen laatikko. Ylemmässä osassa säilytän mm. musteenlevittimet. Niiden alapuolella on Tupperwarelaatikossa peppupyyhkeet - kätevää.
Lopuissa laatikoissa on mm. kuvioleikkureita.
Askartelupöytäni on vanha tietokonepöytä, jota on tuunattu ylimääräisillä hyllyillä. Tulostin sopii mainiosti näytölle tarkoitettuun koloon.
Tekstileimat ovat noissa bia-kirjoissa.
Stanssit ovat cd-koteloissa niille tarkoitetussa telineessä.
Pöydän ylätasolla on kaikenlaista tarpeellista: mm. nappeja, kukkia, pitsejä ja leimasimia.
Lähikuva leimalaatikoista. Vasemmanpuoleisen laatikon idea on apinoitu Kristalta.
Ikkunattoman askartelutilan hyöty on se että olen saanut kaikki tarvikkeet hyvin käden ulottuville.

11 kommenttia

maiju kirjoitti...

Voih.. Näyttääpä hienolta ja siistiltä.... Samaa ei voi sanoa erään toisen rouvan tilasta ;)))

Eleonora kirjoitti...

Voi kun oliskin kaikki näin mahtavasti järjestyksestä!! Tuolla on varmasti kiva askarrella paskarrella :)

AnniK kirjoitti...

Kylläpä on hyvässä ojennuksessa kaikki tavarasi. Kiitos muutamasta hyvästä säilytysvinkistä :)

Maissi kirjoitti...

Voi miten hienon näköistä :)

Hilkka kirjoitti...

Kylläpä on upeasti kaikki paikoillaan:) Mahtavan hieno järjestys, en ala mitään. Vaikka mulla tavaraa paljon, paljon vähemmän mutta ihan kaikki sikin sokin, laminointilaitekin jossan lattialla:(

Karita kirjoitti...

*Syvä huokaus* Ihana tila sulla ja niin siisti :) Näitä on niin ihana katsella ja saada inspistä sitten kun on oman huoneen sisutusaika. Sitä odotellessa ;)

Kiitos kun jaoit :)

sari kirjoitti...

Heippa Riina!
Miten upea askartelutila sinulla on! Huiman hieno ja niin siistiä! Minusta on aina niin ihanaa kurkata toisten aarre kammareihin! Oikein rattoisaa maanantaita!

Leikkaan Mervi kirjoitti...

Ihana tila, kaikki ulottuvilla,
hyvin varustettu, mahtava paikka askarrella,
terveiset täältä remontin keskeltä;-))m

SannaS kirjoitti...

voi miten ihana päästä kurkkaamaan askartelunurkkaasi!!! =)

Eija kirjoitti...

Tuohon järjestykseen ei tavaramäärää ole varmasti hetkessä saatu, mutta nyt on kaikki hienosti esillä ja varmastikin löydät mitä tarvitset. Ihanaa kun on oma tila missä taiteilla :)
Aurinkoista syksyä!

Klemmarikellarin Jonna kirjoitti...

Ohhoh ja wau miten järjestyksessä kaikki! Saatkos aina pidettyä näin hyvin kuosissa pöydän? Teillä on aikas iso olohuone kun näyttää todella tilavalta tämä askartelupaikka. Todella monta hyvää säilytysideaa! Mahtava idea mm.on laittaa jouluisia tarvikkeita punaiseen laatikkoon! Kiitos Riina linkistä! :)

Back to Top