Postcrossingia

Törmäsin Postcrossing sivuille ja pakkohan sitäkin oli testata. Ensimmäinen korttini lähti Venäjälle. Saaja piti kartoista ja mustavalkoisista korteista. Tässä mitä sain aikaiseksi. Taustaleimasin on I Brake for Stampsin, örkin valmistajaa en muista. Väritin hirviön ProMarkereilla ja korostin silmää ja kukkaa koholakalla.
3 kommenttia

Taru Jehkonen kirjoitti...

haa olet siihen törmännyt... mä kyllä olen ollut siinä uskossa, että siinä harrastuksessa on tarkoitus lähettää joku oman alueen postikortti... mutta voinen olla pihalla - kai itse tehty on sitten ihan ok siinä lajissa myös. Pari ystävääni on siihen ihan koukussa... itse en onneksi, ei olisi aikaa!

Hilkka kirjoitti...

Täähän on hieno. Tosin minäkin olen kuvitellut että nää pitäisi olla kaupan kortteja, ehkä se on muuttunut. Tuo ainakin sopii siihen mitä vast.ottaja haluaa. Itse en voi näihin osallistua kun ei ole englanninkielen taitoa enkä jaksa sanakirjan kanssa pohtia mitä he haluavat.

Riina kirjoitti...

Postcrossingin säännöissä sanotaan että kortti saa olla kaupasta ostettu tai itsetehty muttei kierrätetty. Ajattelin osallistua tähän hitaalla tahdilla. Aina kun siltä tuntuu. Samaan aikaan saisi olla jopa 5 korttia matkalla.

Back to Top