ATC-vaihto belgialaisten leimailijoiden kanssa

Tehtävänanto oli seuraava:

Teema on vapaa, mutta jokaisessa kortissa pitää olla jotakin leimattua (enemmän kuin vain yksi pieni sana!), kortti saa olla mielellään ihan  kokonaankin leimattu erilaisilla leimailutekniikoilla.

Korttien lukumäärä: 5, kaikki kortit voivat olla samanlaisia tai erilaisia. Lisäksi tällä kertaa yksi ylimääräinen kortti kiitokseksi Belgian swappiemännälle. Sen kortin täytyy olla erilainen varsinaisiin 5 korttiin verrattuna.

Tässä minun viisi korttiani:

Taustat on ensin embossattu Impression Obsessionin taustaleimalla ja kirkkaalla kohojauheella. Sen jälkeen värjäsin taustat eri värisillä musteilla. Seuraavassa vaiheessa sulatin kohojauheen pois Timpan kirjan ohjeilla. Myös Hero Artsin perhoset tein samalla tekniikalla. Erilaiset kukat on taas embossattu Rangerin hopeisella kohojauheella. Lisäksi leimasin vielä vähän tikkausta kulmiin.


Ja swappiemännälle lähtenyt kortti on leimattu craftille ruskealla musteella. Kukat on leimattu Heartfelt Creationsleimasimilla ja stanssattu niihin sopivilla stansseilla. Metallikoristeen värjäsin ruskehtavaksi alkoholimusteella.


Nyt vain odottelemaan vaihtareita.


Back to Top